Gheorghe Dinc─â, prin ochii unui ofi┼úer psiholog: ┬źLe vedea pe fete ca pe obiecte┬╗

image
Dorin Dumitran, ofiţer psiholog în Poliţia Română, l-a descusut pe Gheorghe Dincă timp de patru luni

El a reu┼čit s─â intre ├«n mintea lui Gheorghe Dinc─â, individul care a recunoscut c─â le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani, r─âpit─â pe 14 aprilie 2019) ┼či pe Alexandra M─âce┼čanu (15 ani, sechestrat─â pe 24 iulie). Dorin Dumitran, ofi┼úer psiholog, spune c─â mecanicul de 66 de ani a ajuns s─â ucid─â fiindc─â s-a ├«nstr─âinat de familie.

Dup─â ce Bogdan Licu, procurorul general al Rom├óniei, a confirmat rechizitoriul ├«n cazul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dinc─â (66 de ani) este trimis ├«n judecat─â pentru opt infrac┼úiuni:  trafic de persoane, trafic de minori, viol ÔÇô dou─â infrac┼úiuni, omor calificat ÔÇô dou─â infrac┼úiuni ┼či profanarea de cadavre sau morminte ÔÇô dou─â infrac┼úiuni.Dorin Dumitran, psiholog reputat ├«n Poli┼úia Rom├ón─â, a izbutit s─â ├«l descoas─â pe mecanicul aflat de 175 de zile dup─â gratii ┼či i-a creionat profilul. Potrivit specialistului, cel supranumit ÔÇťMonstrul din CaracalÔÇŁ ┼či-a schimbat comportamentul dup─â ce s-a ├«nstr─âinat de familie.  Gheorghe Dinc─â le-a tratat pe cele dou─â pu┼čtoiace sechestrate ca pe ni┼čte obiecte ┼či nu putea nici m─âcar s─â le spun─â pe nume. De-a lungul anchetei, el a min┼úit mult ┼či a povestit lucruri care s-au ├«nt├ómplat, de fapt, doar ├«n imagina┼úia lui.ÔÇťDinc─â a deviat din cauza unei problematici suflete┼čti personale. ├Ändep─ârtarea fa┼ú─â de familia lui a fost momentul ├«n care ┼či-a pierdut e┼čafodajul. Lui nu-i pl─âcea s─â fie ├«nconjurat de oameni. De aceea, foarte pu┼úini ├«i c─âlcau curteaÔÇŁ, explic─â, pentru digi24.ro, Dorin Dumitran. ÔÇťI-au venit ├«n spate anumite experien┼úe sexuale, care l-au f─âcut s─â ├«┼či schimbe ┼úintele. El s-a descurcat ├«n via┼úa sa intim─â cu partea feminin─â adult─â ┼či pentru c─â ele au ┼čtiut cum s─â-l trateze. Nu s-a mai ├«nt├ómplat ├«n cazul celor dou─â minore. Iar aici a gre┼čit ┼či ┼čtie. (...) Nu se mai descurc─â cu ele ├«n momentul ├«n care le aduce ├«n cas─â, pentru c─â sunt tinere, sunt reactiveÔÇŁ, opineaz─â psihologul.

Dup─â ce le-a omor├ót pe fete, la Dinc─â a ap─ârut grija oric─ârui criminal de a ┼čterge urmele. ÔÇťLa Caracal exist─â o practic─â social─â s─â se dea foc la groapa de gunoi ┼či la fel de fel de obiecte. ├Än nici un caz, el nu a studiat vreun tratat ├«n c├ót timp se poate incinera un cadavruÔÇŁ, spune Dorin Dumitran. Acesta adaug─â faptul c─â mecanicul se raporta la copile ca la ÔÇťni┼čte persoane care nu au drept de apel, drept urmare le ┼či depersonalizeaz─â. ÔÇťEra confortabil pentru el s─â le vad─â ca pe simple obiecte de satisfacere sexual─âÔÇŁ.Informa┼úia c─â a fost analizat ┼či de speciali┼čtii americani de la FBI i-a crescut criminalului tupeul. ÔÇťI-a stimulat suprema┼úia ┼či orgoliul, mi-a creat mari probleme de comunicare din acel moment, pentru c─â a ├«nceput s─â bagatelizeze orice interven┼úie a colegilor meiÔÇŁ, ├«ncheie specialistul, care a petrecut 12-14 ore, zilnic, timp de aproape patru luni, fa┼ú─â ├«n fa┼ú─â cu Gheorghe Dinc─â.

image
Dorin Dumitran, ofiţer psiholog în Poliţia Română, l-a descusut pe Gheorghe Dincă timp de patru luni
image png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
plaje largite mamaia jpeg
alina ilan laufer jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 1 iulie sf leontie radauti png
calendar ortodox 2021 iulie sfantul proroc ilie tesviteanul ioan popa jpeg
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP