Gheorghe Dincă rămâne după gratii. I-a fost prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile

gheorghe dinca crop 1573679546 jpeg
Gheorghe Dincă ar putea fi condamnat la închisoare pe viață, după noile mărturisiri Foto: arhivă personală

Magistraţii Tribunalului București au decis, vineri, să prelungească mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă. Mecanicul auto din Caracal în vârstă de 66 de ani a spus anchetatorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Potrivit deciziei, Tribunalul București a dispus, vineri, prelungirea duratei arestării preventive pe încă 30 zile în cazul lui Gheorghe Dincă.Bărbatul din Caracal a fost arestat preventiv de la sfârșitul lunii iulie, când a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, după care le-ar fi ars cadavrele. Anchetatorii încă pun cap la cap iţele acestui caz complicat. După numeroase percheziţii în casa lui Dincă au fost găsite oase calninate şi fragmente de dinţi. 

Au  trecut aproape patru luni de la dispariţia Alexandrei Măceşanu şi deşi Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o şi ulterior a ars-o în butoiul din curte, anchetatorii continuă să strângă probe pentru a-l acuza de crimă. Criminaliştii au ridicat 4.000- 5.000 de obiecte şi continuă verificările, care de luni vor avea loc în ineriorul casei. În tot acest timp, declaraţiile pe care Dincă le dă oamenilor legii continuă să şocheze.

Nu există probe solide care să confirme că Luiza Melencu a fost ucisă

Potrivit anchetatorilor, în cazul Luizei Melencu lucrurile se desfășoară mai greoi, iar asta din cauza că nu prea există probe la dosar care să-l incrimineze pe Dincă. Se pare că procurorii nu ar avea decât două mari dovezi: câteva pete de sânge descoperite într-una din încăperile casei lui Dincă și care ar avea AND-ul rudelor Luizei și mai multe rămășițe osoase și cenușă descoperite într-o lizieră. Din păcate, pentru că erau foarte vechi și calcinate, anchetatorii nu au reușit să descopere ale cui sunt. Nu se știe decât că ar aparține unei persoane cu vârsta între 14 și 19 ani.

Citeşte şi:

Crimele de la Caracal. Casa ororilor, scanată cu aparatură folosită la descoperirile arheologice

Crimele de la Caracal. Familia lui Gheorghe Dincă, audiată cu scandal 9 ore la DIICOT

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub reghecamf bătaie png
Georgia Meloni FOTO Profimedia
Piața Chiriac Craiova jpg
image
image
image
image
kate middleton insarcinata
Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume jpg
Criminal Gheorghe Dinca politisti FOTO INQUAM Photos Bogdan Danescu (4) jpg
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg