Gigi Becali, amendat după ce Anamaria Prodan a făcut plângere împotriva lui. Ce declarație a făcut patronul FCSB

Ultima actualizare:

    Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu
Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu

Anamaria Prodan a făcut o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce Gigi Becali a făcut o afirmație care a deranjat-o. Ulterior, omul de afaceri a fost amendat.

Deși de mult timp cei doi tot par să aibă ceva de împărțit, de această dată, Anamaria Prodan s-a simțit discriminată de Gigi Becali, care a susținut că nu face afaceri cu femei. Impresara a depus o plângere împotriva lui la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, în urma căreia Gigi Becali a fost amendat. 

Anamaria Prodan l-a reclamat pe Gigi Becali la CNCD

Anamaria Prodan a publicat hotărârea luată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, însoțită de un mesaj dedicat omului de afaceri. Suma cu care a fost amendat Gigi Becali a fost blurată de pe document.

„Deocamdată vedeți doar atât…urmează și restul, mai încolo. Atât vreau să zic: jos pălăria față de cei de la CNCD, hotărârea asta este o lecție rară și foarte, foarte frumoasă de bun-simț. Vă promit.

Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri.

Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează tîmpeniile' celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă…

Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a scris impresara în mediul online, alături de hotărârea CNCD.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu femei, eu nu discut cu femeile. Eu afaceri nu fac dacă ești femeie”, a spus Gigi Becali în urmă cu ceva timp, declarație care a făcut-o pe Anamaria Prodan să îl reclame pe acesta.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net