Gigi Becali este sigur că iese din pușcărie. Uite ce a făcut!

Ultima actualizare:

    Gigi Becali știe cum va petrece primele zile de libertate
Gigi Becali știe cum va petrece primele zile de libertate

A scris două cărți, a muncit, a fost ”cuminte” și a strâns 11 recompense, ca să iasă mai devreme din pușcărie. Gigi Becali este convins că va fi liber săptămâna aceasta și și-a făcut deja planuri pentru prima zi în libertate.

Probabil că și-a împachetat de mult toate bagajele pe care le are în Penitenciarul de la Poarta Albă. Gigi Becali  a cerut săptămâna trecută să fie eliberat condiționat din pușcărie pentru că îndeplinește toate cerințele pentru această măsură.

Magistrații de la Tribunalul Medgidia au admis cererea de eliberare, dar procurorii au contestat-o imediat.

Latifundiarul din Pipera execută trei ani și șase luni de închisoare în dosarul ”Valiza”.

Gigi Becali este atât de sigur că săptămâna aceasta va fi liber, încât și-a făcut deja o programare la o clinică din Germania, pentru data de 27 martie, scrie romaniatv.net.

Click! spune

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse. Instanţa a respins şi cererea de întrerupere a pedepsei lui Becali pe motiv că ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloană.

Gigi Becali a cerut, în 4 iulie 2014, să îi fie redusă cu şase luni pedeapsa pe care o are de executat, în condiţiile în care condamnarea dată în dosarul "Valiza" nu mai este incriminată de noul Cod penal, dar şi această solicitare a fost respinsă de către instanţă.

În închisoare, Gigi Becali a terminat de scris două cărţi, ”Muntele Athos, patria Ortodoxiei” şi ”Becali şi Steaua”, iar în februarie 2015 a anunţat că se apucă de o a treia carte, ”Becali, Parlamentul Europei şi Parlamentul României”. Pentru fiecare dintre cărţile scrise, el a primit o reducere cu 30 de zile a pedepsei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
brasov poveste grimm jpg
b47 actu col polei jpeg
holera shutterstock 1203536896 jpg
vremea 1536x1024 jpg
penis jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
rsz legume   shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net