Gigi Becali va primi o nouă permisie de cinci zile

Ultima actualizare:

    Gigi Becali e încarcerat la penitenciarul Poarta Albă
Gigi Becali e încarcerat la penitenciarul Poarta Albă

Gigi Becali se va afla din nou alături de familie la începutul lunii februarie. Asta după ce conducerea penitenciarului Poarta Albă a decis să-i acorde latifundiarului din Pipera o nouă permisie.

Conform apropiaţilor finanţatorului Stelei, acesta a dezvăluit că sunt şanse mari să vină acasă, în Bucureşti, pentru cinci zile! “Are de gînd să rezolve problemele cu care se confruntă Steaua, trebuie să se gândească la un plan pe termen lung în privinţa stemei! Este nevoie urgentă de el, problema cu sigla şi palmaresul este prea importantă pentru a fi ignorată. Gigi a prezentat aceste motive în faţa conducerii, precum şi faptul că întruneşte condiţiile pentru a fi lăsat acasă”, au dezvăluit pentru pentru fanatik.ro apropiaţii lui Becali.

A mai fost acasă de Sărbători

Pentru finanţatorul Stelei ar fi a doua permisie în decurs de două luni. Gigi Becali a mai primit o permisie de cinci zile de Sărbători. De asemenea, el a stat acasă 24 de ore şi în luna mai, în urma unei decizii luate în luna aprilie de comisia de specialitate a Penitenciarului Poarta Albă.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hagi jpg
image
image
image
image
image
image
mancare de tip fast food jpg
cutremur in romania jpg
Ozempic jpg
costel constantin a murit jpg
celulita jpg
front bloc jpg
12017640 525980050886004 8476851395779044594 o jpg
drugtest rezultat pozitiv   foto ipj olt jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net