Gimnastica a dus Televiziunea Română în topul audienţelor

Ultima actualizare:

Gimnastica a fost cea mai urmărită disciplină de la Jocurile Olimpice de la Londra de către români, topul 5 al audienţelor înregistrate de transmisiunile TVR 1 de la Olimpiada 2012 fiind alcătuit exclusiv din concursurile de gimnastică feminină.

La nivel naţional, cea mai urmărită transmisiune de gimnastică a fost finala feminină din 31 iulie, care a adus la TVR 1 o medie de 1.336.000 de telespectatori (7% rating şi 20,8% cotă de piaţă), urmată, pe locul al doilea, de finala feminină de gimnastică din 7 august, urmărită de 1.326.000 de telespectatori (7% rating şi 27,4% share), iar pe locul al treilea, s-a clasat finala feminină de duminică, 5 august, vizionată de o medie de 1.300.000 de telespectatori (6,8% rating mediu şi 21% cotă de piaţă medie), relatează Mediafax.

Finala de judo a Alinei Dumitru a fost singurul program sportiv altul decât gimnastica ce intrat în topul 10 al celor mai urmărite programe sportive de la Londra transmise de TVR 1. În top 10, finala de la judo a ocupat locul şapte, restul clasamentului fiind monopolizat de întrecerile gimnastelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net