Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia victimei accidentului: «Vom avea grijă de copiii rămași fără tată»

image
Mario este singurul copil al lui Gino Iorgulescu, făcut după prima tinerețe

Părinții lui Mario Iorgulescu au transmis, prin intermediul unui nou comunicat, că în urma accidentului grav din Capitală în care a fost implicat fiul lor, soldat cu decesul unui alt tânăr care era tatăl a doi copii, ei au contactat rudele băiatului decedat și le-au promis că vor face tot ce le stă în putință ca micuților rămași fără tată să nu le lipsească nimic.

Accidentul rutier grav produs duminică, 8 septembrie, în jurul orei 3:00, și-a pus amprenta asupra a doi tineri de vârste apropiate, 24 și respectiv 25 de ani, unul dintre ei murind pe loc în urma coliziunii dintre cele două vehicule, altul aflându-se în continuare în stare gravă la spital.

Cel care a avut puțin mai mult noroc este Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, care nu a decedat în urma impactului și a fost dus de urgență la spitatul Elias din Capitală de către un echipaj SMURD. Medicii spun însă că starea tânărului s-a înrăutățit în ultimele 12 ore, acesta fiind conectat la aparate.

Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia tânărului decedat în urma accidentului produs de Mario

În aceste clipe de durere, familia lui Mario speră la un miracol, dar în același timp încearcă să aline pe cât pot și suferința celelialte familii, care l-a pierdut duminică pe Daniel(Dany) Vicol, în vârstă de 25 de ani și tatăl a doi copii. Datorită faptului că anchetatorii au stabilit că Mario a fost cel resposabil de accident, din datorie morală față de părinții îndurerați ai tânărului care a decedat, Gino Iorgulescu a încercat să ia legătura cu familia acestuia, făcându-le o promisiune cu un puternic impact emoțional. 

Familia lui Gino Iorgulescu a transmis marți, 10 septembrie, un nou comunicat, la două zile după ce Mario, fiul președintelui LPF, a provocat un grav accident în Capitală, soldat cu decesul unui alt tânăr. În comunicatul cu pricina se specifică că familia Iorgulescu intenționează să aibă grijă de copiii care au rămas fără tată, potrivit gsp.ro.

Ce promisiune a făcut Gino Iorgulescu familiei tânărului care a murit în accidentul provocat de fiul lui, Mario  jpeg
Mario este singurul copil al lui Gino Iorgulescu, făcut după prima tinerețe

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă.

Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”, a fost mesajul familiei lui Mario Iorgulescu. 

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
Xi Jinping FOTO SHUTTERSTOCK
image png
image
image
image
image
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg