Grăbeşte-te dacă vrei să prinzi ultimele reduceri!

Ultima actualizare:

La 1 august s-a dat startul reducerilor de vară, iar magazinele se întrec în oferte care mai de care mai atractive: preţurile la îmbrăcăminte, încălţăminte şi produse estivale sunt mai mici şi cu până la 70%. Reporterii Click! îţi spun ce chilipiruri găseşti în marile centre comerciale.

50, 60 şi 70% reduceri de preţ la îmbrăcăminte, încălţăminte, articole de plajă, de camping – adică produse cu caracter sezonier. În cazul de faţă vorbim despre articole de vară. În această perioadă, comercianţii încearcă să scape de colecţiile estivale pentru a face loc celor pentru toamnă – iarnă. Însă, solduri găsim şi la produsele electronice şi electrocasnice, cele de grădină, casă şi amenajări interioare. Teoretic, de la 1 august a început sezonul celor mai mici preţuri. Practic, pentru că magazinele au furat însă din luna iulie startul, acum reducerile sunt la final. Însă, asta nu înseamnă că nu vei găsi chilipiruri. Cu o condiţie: să te grăbeşti! 

simeon stalpnicul png

Uite cum slăbeşti când faci cumpărături!

Nu îţi place să mergi la sală, nu vrei să transpiri alergând şi eşti prea pofticios ca să ţii regim? Nu-i nici o problemă. Nutriţioniştii britanici au calculat câte calorii poţi arde făcând cumpărăturile săptămânale pentru casă. 200 de calorii arzi dacă împingi la căruţ printre rafturi, 130 de calorii când probezi hainele în cabina de probă şi până la 240 de calorii când găteşti acasă ce ai cumpărat din magazin. Iată cum slăbeşti la shopping!

Plimbare la mall

O simplă plimbare prin faţa vitrinelor împreună cu iubitul vă ajută să ardeţi 60 de calorii la fiecare jumătate de oră. Deci, la două ore petrecute în mall ardeţi 240 de calorii, echivalentul a 20 de minute de alergare.

Probatul hainelor

O femeie arde 385 de calorii până îşi găseşte haina de la reduceri mult visată. Şi asta pentru că face 7.305 de paşi până o descoperă. Un bărbat arde 130 de calorii şi face doar 3.185 de paşi până îşi ia o pereche de blugi.

Împinsul căruţului

Un exerciţiu extrem de bun pentru muşchii spatelui şi ai picioarelor este împinsul la căruţ, în supermarket. Până îl umpleţi cu tot ce vă trebuie vă ia cam o oră. În tot acest interval faceţi 5.000 de paşi şi ardeţi 220 de calorii.

Genuflexiuni la raft

Alegeţi produsele de pe raftul de jos din două motive. Sunt mai ieftine, sunt mai bune, dar nu sunt la ofertă şi faceţi genuflexiuni, vă îndreptaţi spatele şi vascularizaţi articulaţiile. Dacă repetaţi acest lucru de 30 de ori, ardeţi 180 de calorii într-o oră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net