Grav accident rutier la Satu-Mare. Două autobuze s-au ciocnit, Cod Roșu de intervenție

simeon stalpnicul png
În cele două autobuze se aflau 12 persoane, opt au fost rănite, dintre care două grav

Alarmă de gradul 0 la Satu-Mare, pe una din arterele din muninipiu. Două autobuze s-au ciocnit la primele ore ale dimineții, iar autoritățile au activat Codul Roșu de intervenție. Potrivit știrileprotv.ro, sunt 12 răniți, dintre care opt au ajuns la spital, două persoane fiind în stare gravă

Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi, la volanul unui autobuz cu număr de Satu-Mare, nu a acordat prioritate unui vehicul de transport persoane, cu număr de Cluj. Conform Poliţiei Judeţene Satu Mare, șoferul vinovat ieşea de pe o stradă secundară, dar în momentul virajului la stânga, nu s-a asigurat.

Accidentul a avut loc în apropierea parcului industrial din sudul municipiului Satu Mare, iar majoritatea pasagerilor din cele două autobuze erau angajaţi ai firmelor din zonă. Impactul a fost unul violent, şoferul care circula regulamentar rămânând încarcerat în cabină.

Două persoane sunt în stare gravă, respectiv şoferul care circula regulamentar şi un pasager care a ajuns sub unul dintre autobuze, fiind scos de echipajul de descarcerare.

Ceilalţi pasageri au răni superficiale, iar patru au primit îngrijiri la faţa locului, refuzând transportul la spital, conform reprezentanţilor Poliţiei şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Pentru asigurarea intervenţiei, a fost activat Planul roşu, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, trei echipaje de descarcerare, un echipaj de prim- ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD şi patru echipaje medicaleale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
7 front elvetianca pensiune jpg
Copii din Africa bucurandu se ca au apa FOTO facebook Stefan Mandachi jpg
camioane   shutterstock 1978869203 1 jpeg
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu