Gravidă băgată în comă de un șofer beat, la Sibiu! Tânăra a pierdut sarcina

Ultima actualizare:

    Șoferul beat nu a acordat prioritateFoto: observator.tv
Șoferul beat nu a acordat prioritateFoto: observator.tv

O femeie a fost băgată în comă și a pierdut sarcina, după ce a fost lovită în plin de un șofer beat, la Sibiu. La patru ore după impactul dintre mașina în care se afla tânăra și cea a bărbatului băut, aceasta era încă în sala de operații.

Accidentul a avut loc în dimineața de duminică (3 februarie), puțin după ora 4, la intrare în municipiul Sibiu, în zona sensului giratoriu de la intersecția cu DN1 și strada Domna Stanca, potrivit observator.tv.

Șoferul beat nu a acordat prioritate în sensul giratoriu

Polițiștii spun că evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul de 34 de ani care a produs accidentul era băut, având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Două tinere care erau pasagere în celălalt autoturism au fost transportate de urgență la spital. 

Tânăra de 25 este în comă

„Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu a intervenit pentru descarcerarea a două femei, care au necesitat și asistență medicală. Una dintre ele, în vârstă de aproximativ 25 ani este în stare comatoasă. Ea este însărcinată, a fost intubata și transportată la spital de către echipaj Smurd. Cealaltă este conștientă, policontuzionata, are 17 ani și a fost preluată și transp la spital de către un echipaj Saj”, a declarat ISU Sibiu.

Tânăra de 25 de ani era însărcinată în două luni, dar din păcate a pierdut sarcina în urma accidentului. Femeia se află în comă, iar medicii sunt reservați cu privire la șansele ei de supraviețuire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net