Gropile cu mesajul anti-PSD din București, plombate de urgență


    Bucureștii au scris mesajul anti-PSD pe șoseaua plină de gropifoto: Facebook
Bucureștii au scris mesajul anti-PSD pe șoseaua plină de gropifoto: Facebook

Mesajul anti-PSD își dovedește eficiența în moduri nebănuite. Câțiva bucureșteni exasperați de starea jalnică în care a ajuns Șoseaua Pipera și de pasivitatea autorităților, în ciuda sesizărilor repetate, au scris cu litere mari mesajul M… PSD pe gropile în care își rupeau zilnic mașinile. În mai puțin de o săptămână, gropile au fost plombate.

Se pare că bucureștenii au găsit limbajul potrivit în comunicarea cu autoritățile. După ce au încercat ani la rândul să obțină plombarea gropilor de pe Șoseaua Pipera, culmea!, chiar din zona în care se află clădirea unde se fac permisele auto, oamenii au apelat la controversatul mesaj anti-PSD făcut celebru de un român care lucrează în Suedia.

La mai puțin de o săptămână de la însemnarea gropilor cu M… PSD, autoritățile au reacționat și au plombat impecabil carosabilul. Imaginile ”înainte/după” fac furori în aceste momente pe rețelele de socializare.


    Gropile de pe Șoseaua Pipera au fost plombate impecabilfoto: Facebook
Gropile de pe Șoseaua Pipera au fost plombate impecabilfoto: Facebook

Răzvan Ștefănescu, un român care lucrează în Suedia, și-a personalizat numărul de la mașina personală cu un mesaj anti-PSD și a circulat câteva zile cu el pe străzile patriei. Dacă inițial, polițiștii de la Rutieră l-au lăsat în pace, în București, bărbatul a fost săltat de oamenii legii și audiat ore în șir la secție. I s-a deschis dosar penal și i s-a reținut permisul în baza unei legi neactualizate, care prevedea că plăcuțele de înmatriculare trebuie să conțină fie numai cifre, fie o combinație de litere și cifre. După ce polițiștii s-au pus însă la curent cu legislația europeană, dosarul a fost clasat, iar Răzvan Ștefănescu și-a recuperat permisul. Plăcuțele de înmatriculare au fost trimise de autoritățile române omologilor din Suedia, care le-au retras din circulație, după ce au aflat semnificația mesajului.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
FotoJet (1) jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg