Guess Who ar fi fost prins drogat la volan, după un control de rutină. Ce substanță a consumat rapperul

Ultima actualizare:

Informație de ultimă oră! Se pare că unul dintre cei mai renumiți rapperi - Guess Who - ar fi fost depistat de oamenii legii pozitiv la cocaină, după ce a fost testat în trafic, în Sectorul 1 din Capitală.

Guess Who ar fi fost prins drogat la volan
Guess Who ar fi fost prins drogat la volan

Potrivit informațiilor oferite de publicația Adevărul, potrivit unor surse, artistul Guess Who, pe numele său real Laurențiu Mocanu, ar fi fost depistat pozitiv cu cocaină, după ce polițiștii din București l-au oprit în trafic. În urma rezultatului pozitiv, acesta a fost transferat la INML, în vederea prelevării de mostre biologice.

Guess Who, drogat la volan?!

Din primele informații se pare că artistul ar fi încălcat legea și ar fi fost depistat de polițiști că a consumat cocaină. De asemenea, a fost tocmit și un dosar penal. 

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal", a transmis oficial Poliția Capitalei, dar pe surse s-ar parea că este vorba de interpretul Guess Who.

Guess Who, un artist „retras”

Melodiile artistului răsună și cum în rândul fanilor lui, care nu sunt deloc puțini la număr. În ciuda celebrității care l-a consacrat, Guess Who s-a remarcat printre puținii cântăreți care și-au expus pe tavă viața privată

În prezent, artistul se poate declara un bărbat împlinit: se concentrează pe carieră și, în plan personal, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia pe care alege să o țină cât mai departe de lumina reflectoarelor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net