Guvernul vrea să desfiinţeze Sala Palatului. Eşti de acord?

Ultima actualizare:

Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Guvernului a fost introdus un proiect de hotărâre privind "desfiinţarea Centrului pentru Artele Spectacolului Sala Palatului şi pentru modificarea unor acte normative", dar actul normativ a fost amânat.

La finalul şedinţei, vicepremierul Liviu Dragnea a precizat că ministrul Culturii şi secretarul general al Guvernului se vor pune de acord asupra acestui act normativ până săptămâna viitoare.

"Se intenţionează eficientizarea activităţii şi, practic, închiderea sau stoparea găurilor negre care au fost pe lângă această instituţie de-a lungul anilor. Secretariatul General al Guvernului va identifica soluţii pentru ca acest edificiu să poată fi adus la o stare mai bună", a afirmat Dragnea.

În toamna anului trecut, Centrul pentru Artele Spectacolului "Sala Palatului" a fost trecut de Executiv din subordinea Ministerului Culturii în cea a Secretariatului General al Guvernului, pentru promovarea imaginii României şi a "strategiilor guvernamentale" în diverse domenii, conform mediafax.

Guvernul susţine, că, prin această modificare, se va asigura creşterea vizibilităţii şi impactului acţiunilor desfăşurate în cadrul acestui centru, care va putea deveni coorganizator al unor evenimente pentru promovarea imaginii României şi pentru promovarea strategiilor guvernamentale în diverse domenii de activitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net