Hai, la miere de zmerură! Se deschide târgul naţional al apicultorilor, în Capitală

Se deschide azi Târgul Naţional al Mierii, în Capitală, unde puteţi merge până duminică inclusiv.

Peste 100 de apicultori din diverse zone ale ţării vor fi prezenţi la evenimentul care va avea loc în perioada 19-21 aprilie, pe platforma Apicolă Băneasa, în incinta Institutului de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultură.

La târg, vor participa apicultori şi firme specializate, care aduc preparate pe bază de produse apicole: suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

Bucureştenii au din nou ocazia să guste miere de salcâm, tei sau polifloră, până la mierea de pădure sau din Deltă, mierea de sulfină, de albăstrele, mierea de zmeură sau de mărăcini, precum şi miere de coriandru şi cimbrişor.

Nu vor lipsi fagurii cu miere, polen, păstură, lăptişor de matcă, produse energizante realizate pe bază de miere în combinaţie cu alte produse apicole sau cu fructe de pădure şi fructe exotice.

România produce în medie 20.000 -22.000 de tone de miere anual, clasându-se pe locul patru în Europa, dar consumă abia 500 de grame pe an, în timp ce nemţii folosesc 2 kg, iar olandezii şi belgienii 1,5 kg

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg