Hai să te energizezi în pădure de la pietre!

Ultima actualizare:

    Primarul Ovidiu Creţu, în plin proces de “energizare”Foto: mesagerul.ro
Primarul Ovidiu Creţu, în plin proces de “energizare”Foto: mesagerul.ro

“Fenomen paranormal” la marginea Bistriţei! Pădurea-parc Shullerwald, din apropierea oraşului, adăposteşte un aşa-zis „centru energetic zonal”, adică un pătrat delimitat de patru pietre, amenajat recent.

Acest ansamblu ar avea rolul de a te „energiza”, iar efectele au fost testate joi chiar de primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu. Autorităţile locale au sărbătorit “Ziua Mondială a Mediului”, organizând o plimbare cu bicicletele în pădure. Edilul a oraşului a coborât din şa şi s-a aşezat în mijlocul suprafeţei străjuite de cele patru pietre, întinzând mâinile în aşteptarea efectelor benefice. După această experienţă, Creţu s-a declarat „energizat”.

Panoul care explică efectele benefice ale celor 4 pietre
Panoul care explică efectele benefice ale celor 4 pietre

Edilul a precizat că pietrele care marchează perimetrul “miraculos” sunt aşezate pe direcţia nord-sud, est-vest, scrie mesagerul.ro. Lângă cele patru pietre este amplasat şi un panou care le explică bistriţenilor cum stă treaba cu energizarea: „Acesta este un loc de intersecţie a liniilor energetice pozitive cu efecte benefice, energizante, revigoratoare şi chiar tămăduitoare ale celor trei componente umane esenţiale: corp-spirit-suflet.” Bistriţenii privesc amuzaţi “central energetic zonal”, în timpul plimbărilor la iarbă verde.

Stonehenge, cel mai cunoscut

Stonehenge
Stonehenge

Cele mai cunoscute ”pietre” din lume sunt cele cunoscute sub denumirea de Stonehenge şi se află în sudul Angliei. Ansamblul este format din patru cercuri concentrice, cel exterior fiind construit din 30 de blocuri imense din piatră (megaliţi). Nu se cunoaşte exact când a fost construit acest ansamblu preistoric, cercetările arătând că ar fi vorba despre anul 3.000 Î.C. Nu se ştie nici motivul pentru care a fost construită, aşa că legendele curg de mii de ani. Se pare totuşi că solstiţiul de vară (21 iunie) are o importanţă aparte pentru acest loc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net