Halucinant! Un bărbat din Botoșani a fost împușcat într-o pădure, dar și-a dat seama abia acasă că a fost rănit

image
Bărbatul nu și-a dat seama din prima ce s-a întâmplatFoto: captură video Observator TV

Scene șocante în Botoșani! Un tânăr de 25 de ani a ajuns la Urgenţe, după ce a a fost împuşcat în timp ce se afla la un grătar cu un prieten, într-o pădure din Cristeşti. El le-a spus poliţiştilor că a auzit o împuşcătură şi apoi a simţit o durere în zona umărului.

Tânărul nu și-a dat seama imediat ce s-a întâmplat. Bărbatul a meris mai întâi acasă, unde a realizat că a fost, de fapt, împușcat, relatează observator.tv. După ce a conștientizat ce s-a petrecut, victima a sunat la 112 și a fost preluat cu o ambulanță SMURD. 

„Victima este conștientă, stabilă şi cooperantă. A fost preluată de o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă şi transportată la Urgenţe pentru investigaţii de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Poliția a demarat o anchetă în cazul tânărului împușcat la grătar

Cazul a intrat în atenția Poliției Botoșani. Oamenii legii au demarat o anchetă la fața locului pentru a stabili cu exactitate ce a dus la rănirea tânărului, mai ales că există mai multe semne de întrebare legate de modul în care a fost rănit. În aceeaşi zonă a avut loc un conflict între câţiva vânători şi trei bărbaţi suspectaţi că ar fi braconieri, în urmă cu 2 zile.

„Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că acesta, in timp ce se afla pe un teren limitrof unei zone împădurite din localitatea Oneaga, comuna Curtești, împreună cu un prieten, a auzit un zgomot specific unei arme de foc și a simțit durere în zona umărului. Ulterior, s-a deplasat la domiciliul său, unde a realizat că are o alică in umăr, motiv pentru care a apelat 112", informează IPJ Botoşani.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
produse alimente jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
iulia albu
Avion spion jpg
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
image
image
image
image
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg
meghan markle printul harry onu4 jpg
Vimlesh Sonkar a murit anul trecut, dar familia i a ținut cadavrul în casă timp de un an și jumătate jpg
Uniunea Europeană FOTO via News
produse alimente jpeg
FotoJet (1) jpg