Haos la MapN. Mii de pensii militare calculate greşit

Pensiile militarilor vor fi recalculate, au anunţat reprezentanţii Ministerului Muncii, după ce un audit comandat anul trecut a arătat că funcţionarii statului au greşit la calcule. O parte a pensionarilor proveniţi din armată au primit mai puţini bani, în vreme ce altora le-au fost calculate pensii mai mari.

“În urma procesului de auditare a reieşit faptul că s-a lucrat foarte repede, neprofesionist, sunt greşeli mari. Cu alte cuvinte, statul trebuie să plătească o sumă care excede 200.000 de lei în plus. Pe de altă parte, tot în urma procesului de auditare a rezultat faptul că vreo câteva mii bune de dosare nu au fost procesate, iar procesul a fost declarat închis în baza legii, îndeplinindu-se termenul”, a declarat fostul ministru al apărării, Corneliu Dobriţoiu, citat de Mediafax.

“Asta este o altă bombă atomică. Am informaţii despre faptul că la pensiile speciale - armată, poliţie - la calcule au fost nişte lucruri anormale, în special în zona militară, din câte am înţeles, nu prea erau adeverinţele, pentru că militarii nu au, ca noi, cartea de muncă încheiată sau deschisă”, a declarat premierul Victor Ponta, luni, la o emisiune televizată.

Pe rolul instanţelor sunt deschise acum 25.000 de procese care vizează recalcularea pensiilor. Ministrul muncii, Mariana Câmpeanu, a afirmat că toate pensile militarilor trebuie recalculate din cauza greşelilor constatate în aplicarea Legii 263/2010 privind sistemul unitar de pensii.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
rebeca pascu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
trenul regal jpg
Brasov 1 jpg
Bloc aida szilagyi FOTO renasterea banateana
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Regina Elisabeta a II a jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg