Hingherii, la vânătoare de cai şi de măgari pe străzile Târgoviştei

Ultima actualizare:

    Caii pasc liniştiţi în oraş
Caii pasc liniştiţi în oraş

Capitala Dâmboviţei a devenit loc de păscut pentru caii şi măgarii lăsaţi nesupravegheaţi de proprietari. Astfel, pe lângă câinii maidanezi, Direcţia de Salubritate a început să strângă şi cabaline pe de domeniul public.

Secvenţe incredibile pe arterele din Târgovişte! Cai şi măgari pasc nestingheriţi în rondurile de flori de pe mai multe bulevarde din oraş, fără că stăpânii să-şi facă griji.Câteva dintre animalele rătăcite pe străzile oraşului au fost deja prinse, iar unul dintre proprietari, care a venit să-şi revendice calul, a fost sancţionat cu 500 de lei. “Trei cai au fost capturaţi într-o singură noapte. Sunt nenumărate sesizări ale cetăţenilor. Aceşti cai lăsaţi nesupravegheaţi pe teritoriul Municipiului Târgovişte creează mare disconfort celor care circulă cu autoturismele. De asemenea, distrug spaţiul verde”, spune Dănuţ Badea, directorul Direcţiei de Salubritate Târgovişte. “Caii au fost capturaţi pe strada Constantin Brâncoveanu şi au fost duşi la serele de flori, acolo unde am amenajat un ţarc pentru ei, dar vor fi duşi la Grădina Zoologică, până când îşi vor găsi proprietarii. Aceştia vor fi sancţionaţi dacă vor veni să îi revendice, iar dacă nu vin să îi revendice după o anumită perioadă, vor intra în proprietatea Primăriei", a adăugat oficialul.  

“Mi-a scăpat din mână şi a fugit noaptea. Asta e. Am primit şi o amendă de 500 de lei de la Poliţia Locală. Am primit un cadou de Paşte. E învăţare de minte”, s-a plâns proprietarul unui cal.

Video şi mai multe fotografii pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net