Horoscop țigănesc 2019. Cine are noroc la bani chiar din luna ianuarie

Ultima actualizare:

    Horoscopul ţigănesc se bazează, ca şi cel european, pe 12 semne astrale ce corespund unei anumite perioadeFOTO: Partida Romilor
Horoscopul ţigănesc se bazează, ca şi cel european, pe 12 semne astrale ce corespund unei anumite perioadeFOTO: Partida Romilor

Horoscopul țigănesc este un horoscop străvechi, cu rădăcini în Evul Mediu. Horoscopul ţigănesc se bazează, ca şi cel european, pe 12 semne astrale ce corespund unei anumite perioade. Uite ce spun astrele în horoscopul țigănesc!

Horoscopul ţigănesc are ca punct de plecare elemente dragi şi comune din viaţa de zi cu zi ale acestor persoane nomade. Acesta acordă importanţă şi valoare obişnuitului, banalului, naturii şi chiar invenţiilor făcute de mâna omului, scrie garbo.ro.

  • Nativii Capelei (Pești) vor avea succes la bani în 2019, mai ales începând cu a doua parte a lunii ianuarie. Agili și foarte inteligenți, nativii acestei zodii sunt foarte prezenți în viața socială și se descurcă de minune în afaceri, conform horoscopului țigănesc pentru anul viitor.
  • Moneda (Balanță) va trece prin momente grele în luna ianuarie 2019, din cauza neînțelegerilor cu persoana iubită. Cei născuți în zodia Roată (Rac) vor cunoaște o persoană specială.
  • Nativii Clopotului (Fecioară) vor începe anul prin câteva compromisuri, deoarece vor trebuie să treacă cu vederea câteva nereguli mari pentru a putea continua în afaceri.
  • Cupa și Toporul (Vărsătorul și Săgetătorul) capătă o sensibilitate și li se va părea că toată lumea îi critică. Deși observațiile celor din jur sunt constructive și le-ar aduce beneficii dacă ar ține cont de ele, nativii acestor zodii iau totul ca pe un afront. Cei născuți sub semnul zodiacal Cuțit (Scorpion) au nevoie de o perioadă de reechilibrare. Aceștia vor fi nevoiți să renunțe la o serie de strategii. (Leii) vor avea, în luna ianuarie 2019, mari reușite profesionale, însă vor întâmpina probleme în plan sentimental.
  • Nativii născuți în zodia Sfeșnic (Gemeni) vor cântări mai bine lucrurile în 2019, în timp ce Berbecii (Pumnalul) vor trebui să acționeze mai mult. Taurii (Coroana) și Capricornii (Potcoavă) vor colabora foarte bine cu partenerii de afaceri, notează ele.ro.
image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net