Hotelul de Gheață, de la Bâlea Lac, ocupat înainte de a fi gata

Ultima actualizare:

    Așa a arătat Hotelul de Gheață în 2015
Așa a arătat Hotelul de Gheață în 2015

Este foarte ”cool” să dormi pe paturi din gheață, învelit în blănuri. Așa spun din ce în ce mai mulți străini care și anul acesta a rezervat toate camerele pentru Crăciun și Revelion de la Hotelul de Gheață de la Balea Lac.

E rezervat 100% pentru sfârșitul de an, chiar înainte de a fi construit. Faima Hotelului de Gheață a trecut granițele și străinii, în majoritatea englezi, au făcut din vară rezervări pentru perioada Sărbătorilor de iarnă.

”Este adevărat. Toate cele 14 camere din Hotelul de Gheață au fost deja rezervate de turiști străini. Majoritatea sunt din Marea britanie. În fiecare an, camerele sunt unice şi originale: anul acesta vă aşteaptă cu tema „Hollywood“. Va fi o cameră Michael Jackson, una Star Trek, una Mihai Viteazul și așa mai departe. O noapte costă 100 de euro de persoană, iar în igluuri, pe care le vomm cosbtrui în ianuarie, tariful este de 150 euro de persoană. Construcția hotelului va începe imediat ce va fi suficient de frig și gheață pe lac”, ne-a informat Cătălin Moisin, din partea organizatorilor.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Hotelul de Gheață se ridică în fiecare an începând cu 2011, în luna decembrie. Camerele sunt din gheață, ca și paturile. Pe fiecare pat se află o saltea moale acoperită cu lenjerie, pături şi blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, oaspetii primesc saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţa este între -2 şi +2 grade C.

Amplasat la 2.000 de metri deasupra nivelului mării, Hotelul Bâlea Ice este situat lângă Lacul Bâlea, în Munţii Făgăraş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net