I-a furat iubita, el l-a înjunghiat în gât


    Un elev de profesională şi-a atacat colegul cu un cuţit pe holul şcolii
Un elev de profesională şi-a atacat colegul cu un cuţit pe holul şcolii

Dragostea e oarbă şi, adesea, te împinge la gesturi necugetate. Un tânăr care s-a simţit trădat în amor s-a răzbunat cumplit pe colegul de şcoală care i-a suflat iubita. L-a înjunghiat în gât cu un briceag, chiar în holul şcolii. Agresorul a fost reţinut de poliţişti, în vreme ce victima lui se zbate între viaţă şi moarte într-un spital din Bucureşti.

Holul Colegiului Tehnologic „General Magheru” din Râmnicu Vâlcea a fost ieri locul unei confruntări sângeroase între doi elevi. Cei doi avuseseră mai multe altercaţii din cauza unei fete, conflict care s-a stins acum într-o baie de sânge. Florin Georgică Masanga, în vârstă de 16 ani, a vrut să-l trimită în lumea viselor pe Alexandru Vasile (17 ani) pentru că i-a furat iubita. Orbit de furie şi fără să se gândească la consecinţe, Florin l-a înjunghiat în gât pe rival, abandonându-l într-o baltă de sânge. Băiatul agresat a încercat să evite lama ameninţătoare, însă atacul a fost violent şi rapid. Cei care au asistat la această scenă înfiorătoare au început să ţipe, să alerge în toate direcţiile în încercarea de a-şi salva propria viaţă. Medicii chemaţi să intervină l-au găsit pe rănit luându-se după urmele de sânge de pe holul colegiului.

„Am fost la faţa locului, dar nu am putut comunica cu el, căci avea traheea străpunsă. Era conştient, rănit grav. A fost înjunghiat la baza gâtului şi mai avea o plagă la mână. Avea hemoragie. Urmele de sânge de pe holul liceului ne-au condus către victimă. A pierdut destul de mult sânge”, a declarat medicul Adrian Popescu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Vâlcea, conform voceavalcii.ro. Elevul înjunghiat a ajuns direct pe masa de operaţie, iar în cursul zilei de ieri a fost transferat la un spital din Capitală. La o oră după incident, medicii au intervenit din nou la şcoală. Tânăra pentru care ei doi se luptaseră de-a dreptul în ultimele zile a suferit un atac de panică, după ce a aflat ce s-a întâmplat.

Click! spune

Elevul agresor e cunoscut în şcoală ca fiind violent. „Zilele trecute au fost incidente şi el ameninţa verbal că se va răzbuna. Era şi într-o perioadă de consiliere cu psihologul şcolii”, afirmă Isabelle Ioniţă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Vâlcea. Instituţia a demarat o anchetă pentru a afla cum a fost posibil ca atacatorul să-şi ducă gestul la bun sfârşit. El ameninţase anterior că e dispus să facă moarte de om din cauza unei fete.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
Kathryn Lord webp
fotografie vestiar serbia jpg
image
image
image
image
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg