I-a tăiat gâtul în plină stradă că l-a părăsit

simeon stalpnicul png

Crimă pasională, miercuri seara, în cartierul ieşean Tătăraşi. Un bărbat, părăsit recent de iubită, a venit să îi ceară acesteia să se împace cu el. La refuzul femeii, tânărul parcă a înnebunit de furie şi i-a tăiat gâtul cu un cuţit.

Gabriela Puricoi avea 33 de ani şi era mamă a două fetiţe pe care le făcuse cu un alt bărbat. De doi ani avea o relaţie cu Petru Toderică, dar în ultima vreme acesta se schimbase mult. Apropiaţii spun că devenise agresiv şi începuse să bea foarte mult. În urmă cu două săptămâni, Gabriela nu a mai suportat să trăiască acest coşmar, aşa că s-a mutat în altă locuinţă, crezând că astfel îşi va feri fiicele de furia bărbatului.

Cadavrul tinerei a fost găsit în tufişurile de pe marginea drumului

simeon stalpnicul png

Nu s-a putut însă proteja pe ea. Miercuri seara, când tânăra a plecat în oraş să plătească factura la cablu, Toderică a urmărit-o. A oprit-o pe stradă şi a rugat-o să se întoarcă la el. Între cei doi a izbucnit o ceartă violentă, iar bărbatul nu a vrut să accepte un refuz. A împins-o pe Gabriela în desişul de la marginea drumului, a scos un cuţit şi i-a tăiat gâtul de la un capăt la celălalt. Proprietarul unei case din zonă care se afla la balcon a văzut cum bărbatul se certa cu femeia, apoi cum a ieşit din desiş, şi, curios, a mers să vadă ce făcuse bărba­tul acolo.

A dat peste cadavrul femeii şi a sunat îngrozit la 112. Anchetatorii l-au prins pe Toderică în doar câteva ore, în timp ce se plimba prin oraş. Îşi schimbase însă hainele pătate de sânge înainte de a ieşi la plimbare. Ridicat pentru audieri, el a negat că şi-ar fi ucis fosta iubită.

Petru Toderică a fost reţinut pentru 24 de ore şi urma, ieri seară, să fie propus pentru arestare preventivă.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
facturi primarie rosia jpg
Charles Michel FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg