I-a tăiat gâtul pentru o fată. Doi tineri s-au certat, unul este internat, în stare gravă, în spital

image
Bărbtul a intrat în bar cu un cuţit în mână

Scandalul dintre doi tineri a dus la internarea unuia dintre ei la Spitalul municipal din Beiuş. Starea acestuia este una gravă, el fiind tăiat la gât. Cearta dintre cei doi a pornit de la o fată. Vinovatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat judecătorilor.

Un tânăr, în vârstă de 17 ani, este  urmărit penal, fiind acuzat de tentativă de omor calificat. Acesta este acuzat că, sâmbătă seara, în jurul orei 21, a înjunghiat în zona gâtului un adolescent de 16 ani. "Cei doi s-au certat în cursul săptămânii trecute în mai multe rânduri din cauza unei fete, iar sâmbătă, în timp ce aflau în apropierea discotecii din comuna Budureasa, profitând că partea vătămată stătea cu spatele la el, inculpatul minor i-a aplicat acesteia o lovitură cu un briceag, în zona gâtului", a afirmat Vasile Popa, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Bihor.

În urma agresiunii, victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Beiuş, unde a fost operat imediat. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat la Tribunalul Bihor cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 20 de zile.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
Palatul lui Putin de lângă lacul Valdai FOTO siteul lui Navalnîi
camioana trafic foto pixabay jpg
image
image
image
image
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg