I-au găsit în bagaje adidaşii pe care i-a purtat în noaptea crimei

Ultima actualizare:

    Nepotul profesoarei ucise şi aruncate pe Transfăgărăşan a fost reţinut ieri
Nepotul profesoarei ucise şi aruncate pe Transfăgărăşan a fost reţinut ieri

După descoperirea cadavrului profesoarei ucise şi aruncate pe Transfăgărăşan, toţi l-au arătat cu degetul pe nepotul care lucrează în Italia. Apropiaţii femeii au spus că bărbatul o suna şi o ameninţa cu moartea, invidios că ea va pune mâna pe averea unei mătuşi bătrâne. Ieri, bărbatul a fost săltat de pe aeroport când se întorcea din Italia şi reţinut pentru omor.

“N-am omorât pe nimeni”, a declarat Mircea Eduard Borzoş, joi (19 mai), la orele prânzului, când a coborât din maşina Poliţiei care l-a luat de la aeroport. Bărbatul de 33 de ani, originar din Zărneşti, căsătorit, cu un copil, este principalul suspect în dosarul uciderii profesoarei de sport Viorica Borzoş din Braşov.

Femeia a fost găsită moartă la începutul săptămânii trecute, pe drumul ce duce spre Bâlea Lac, în judeţul Sibiu. El este nimeni altul decât nepotul ahtiat după averea ce ar fi putut-o moşteni profesoara de sport. Procurorii sibieni au explicat joi şi cum au ajuns atât de repede pe urmele criminalului. Mircea Borzoş lucrează la o firmă din Braşov şi era trimis adesea în Italia pentru anumite lucrări. Deşi sâmbătă, 7 mai, când a fost ucisă profesoara, el trebuia să fie în delegaţie în Italia, procurorii au descoperit apeluri de pe telefonul său la Cârţişoara, adică la 10 kilometri de locul unde a fost descoperit cadavrul. Anchetatorii spun că bărbatul a plecat apoi cu maşina în Italia şi s-a întors în ţară miercuri noaptea, la ora 2.00, cu avionul. Borzoş îşi anunţase şeful că maşina s-a stricat şi a lăsat-o acolo într-un service. De fapt, procurorii cred că a abandonat-o pentru că era plină de amprentele victimei. În schimb, nu l-a dus capul să lase în Italia şi adidaşii pe care-i purta în noaptea crimei şi ale căror urme s-au găsit pe hainele profesoarei.

Anchetatorii au găsit adidaşii respectivi chiar în bagajele lui Borzoş când l-au săltat pe aeroport. Mobilul crimei se confirmă! Foarte sufletistă, Viorica îi purta de grijă unei mătuşi de 98 de ani. Zilnic mergea la ea, îi făcea curăţenie, îi gătea şi îi plătea facturile. Era singura ei rudă. Profesoara nu fusese căsătorită niciodată şi nu avea copii. Vecinii spun că bătrâna avea la Bran o casă şi terenuri pe care urma să i le lase Vioricăi. De aici au început discuţiile dintre Viorica şi nepot. Mircea Eduard Borzoş va fi prezentat astăzi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu, cu propunerea de arestarea preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net