I s-a înfundat criminalului!

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă  (36 de ani) a fost arestat  ieri pentru 29 de zile (Foto: Mediafax)
Cristian Cioacă (36 de ani) a fost arestat ieri pentru 29 de zile (Foto: Mediafax)

Poliţistul Cristian Cioacă îşi va petrece sărbătorile de iarnă după gratii. Aşa au decis, ieri, judecătorii, care l-au trimis în închisoare cel puţin pentru următoarele 29 de zile, acuzându-l de uciderea şi tranşarea soţiei sale, Elodia Ghinescu, în urmă cu mai bine de cinci ani. 

50 de minute le-au trebuit celor trei magistraţi de la Curtea de Apel Bucureşti să decidă ce va face Cristian Cioacă în următoarea lună. După două ore şi jumătate cât a durat procesul, în care i s-au prezentat suspectului Cioacă noile probe ale procurorilor, aceştia s-au retras, iar în jurul orei 16,30 au dat verdictul: au emis mandat de arestare preventivă.

Cioacă nu a mai reuşit de data aceasta să-i convingă pe magistraţi de nevinovăţia sa, chiar dacă a luptat cu toate armele. A invocat până şi faptul că Elodia şi-a făcut două avorturi la domiciliu, iar de aici ar fi rezultat petele de sânge găsite sub duşumeaua din dormitorul conjugal. Degeaba. Decizia l-a dus direct în arest. „Aşa a vrut Dumneazeu, să fie un cadou de Sfântul Nicolae pentru Elodia, acolo unde este, pe lumea cealaltă. Nu putea să lase un criminal în libertate", a declarat mama Elodiei Ghinescu, imediat ce a auzit decizia arestării.

Cristian Cioacă s-a întors, ieri după-amiază, la Piteşti, să-şi ia băieţelul de la şcoală. În jurul orei 18.00, patru poliţişti l-au ridicat de la domiciliu şi l-au dus în arestul DCP Bucureşti. „Sunt convinsă că e o arestare de scurtă durată, iar acum intenţia noastră este ca dosarul să ajungă cât mai repede în instanţă", a declarat avocat Maria Vasii pentru RTV. 

Cea mai controversată dispariţie

Cea mai controversată  dispariţie
Cea mai controversată dispariţie

Elodia Marilena Ghinescu  (n. 27 septembrie 1968, Braşov) a dispărut de acasă în seara de 29 august 2007. Procurorii au demarat o amplă achetă, însă nu au reuşit să dea de urma femeii. În noiembrie 2011,a  fost declarată oficial moartă. Elodia a fost căsătorită cu inspectorul principal de poliţie Constantin Cristian Cioacă, ambii fiind la a doua căsătorie. Împreună au un băiat, Patrick, născut în ianuarie 2005.

Încătuşat de colegii de serviciu

Cristian Cioacă a fost ridicat de la casa lui din Piteşti, chiar de colegii săi. Ieri, în jurul orei 18.25, poliţistul, acuzat de uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, a fost scos din locuinţă încătuşat. „Chiar este nevoie de cătuşe?”, şi-a întrebat Cioacă colegii, care i-au răspuns că asta e procedura. El nu a opus rezis­tenţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net