I s-a înfundat criminalului!

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă  (36 de ani) a fost arestat  ieri pentru 29 de zile (Foto: Mediafax)
Cristian Cioacă (36 de ani) a fost arestat ieri pentru 29 de zile (Foto: Mediafax)

Poliţistul Cristian Cioacă îşi va petrece sărbătorile de iarnă după gratii. Aşa au decis, ieri, judecătorii, care l-au trimis în închisoare cel puţin pentru următoarele 29 de zile, acuzându-l de uciderea şi tranşarea soţiei sale, Elodia Ghinescu, în urmă cu mai bine de cinci ani. 

50 de minute le-au trebuit celor trei magistraţi de la Curtea de Apel Bucureşti să decidă ce va face Cristian Cioacă în următoarea lună. După două ore şi jumătate cât a durat procesul, în care i s-au prezentat suspectului Cioacă noile probe ale procurorilor, aceştia s-au retras, iar în jurul orei 16,30 au dat verdictul: au emis mandat de arestare preventivă.

Cioacă nu a mai reuşit de data aceasta să-i convingă pe magistraţi de nevinovăţia sa, chiar dacă a luptat cu toate armele. A invocat până şi faptul că Elodia şi-a făcut două avorturi la domiciliu, iar de aici ar fi rezultat petele de sânge găsite sub duşumeaua din dormitorul conjugal. Degeaba. Decizia l-a dus direct în arest. „Aşa a vrut Dumneazeu, să fie un cadou de Sfântul Nicolae pentru Elodia, acolo unde este, pe lumea cealaltă. Nu putea să lase un criminal în libertate", a declarat mama Elodiei Ghinescu, imediat ce a auzit decizia arestării.

Cristian Cioacă s-a întors, ieri după-amiază, la Piteşti, să-şi ia băieţelul de la şcoală. În jurul orei 18.00, patru poliţişti l-au ridicat de la domiciliu şi l-au dus în arestul DCP Bucureşti. „Sunt convinsă că e o arestare de scurtă durată, iar acum intenţia noastră este ca dosarul să ajungă cât mai repede în instanţă", a declarat avocat Maria Vasii pentru RTV. 

Cea mai controversată dispariţie

Cea mai controversată  dispariţie
Cea mai controversată dispariţie

Elodia Marilena Ghinescu  (n. 27 septembrie 1968, Braşov) a dispărut de acasă în seara de 29 august 2007. Procurorii au demarat o amplă achetă, însă nu au reuşit să dea de urma femeii. În noiembrie 2011,a  fost declarată oficial moartă. Elodia a fost căsătorită cu inspectorul principal de poliţie Constantin Cristian Cioacă, ambii fiind la a doua căsătorie. Împreună au un băiat, Patrick, născut în ianuarie 2005.

Încătuşat de colegii de serviciu

Cristian Cioacă a fost ridicat de la casa lui din Piteşti, chiar de colegii săi. Ieri, în jurul orei 18.25, poliţistul, acuzat de uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, a fost scos din locuinţă încătuşat. „Chiar este nevoie de cătuşe?”, şi-a întrebat Cioacă colegii, care i-au răspuns că asta e procedura. El nu a opus rezis­tenţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net