Ia-ne cărţile!

image
Luni, mar┼úi, miercuri ┼či joi prime┼čti gratis, ├«mpreun─â cu Click!, c├óte un roman de Jules Verne

Un super cadou de Pa┼čte, pentru tine! Click! ┼úi-a preg─âtit o surpriz─â pe cinste. ├Äncep├ónd de luni, patru zile la r├ónd, vei primi gratuit, ├«mpreun─â cu ziarul t─âu preferat, c├óte un roman scris de Jules Verne.

Cărţile celebrului scriitor au fost citite de milioane de oameni din toată lumea. Aventurile imaginate de Jules Verne au inspirat scenarii de acţiune din multe filme de succes.

├Än plus, multe din ÔÇ×ciud─â┼úeniile" pe care ┼či le-a imaginat autorul francez au ajuns azi instrumente f─âr─â de care nu ne-am imagina via┼úa. Preg─âte┼čte-te ┼či tu s─â intri ├«ntr-o lume fascinant─â. Click! ├«┼úi face cadou, ├«ncep├ónd de luni, 2 aprilie, celebrele c─âr┼úi ale lui Jules Verne. Vei primi gratuit, ├«mpreun─â cu ziarul t─âu preferat, c├óte un roman de Jules Verne.

Luni, mar┼úi, miercuri ┼či joi te a┼čteapt─â la chio┼čc, ├«mpreun─â cu Click!, ┼či o carte de aventuri. ÔÇ×Doi ani de vacan┼ú─â", ÔÇ×20.000 de leghe sub m─âri", ÔÇ×O c─âl─âtorie spre centrul p─âm├óntului" sau ÔÇ×C─âpitan la 15 ani" sunt doar c├óteva din lista celor peste 30 de titluri pe care le punem ÔÇ×la b─âtaie". Nu le rata!

Uite ce romane ţi-am pregătit

20.000 de leghe sub m─âriInsula misterioas─â vol. 1 ┼či 2Steaua suduluiC─âpitanul Hatteras┼×coala Robinsonilor. Raza verdeDoctorul OxDoi ani de vacan┼ú─âUn bilet de loterie. Farul de la cap─âtul lumiiUimitoarea aventur─â a misiunii BarsacCele 500 milioane ale begumei. ┼×arpele de mareVulcanul de aurO c─âl─âtorie spre centrul p─âm├óntului De la p─âm├ónt la lun─âUimitoarele peripe┼úii ale jup├ónului AntiferInsula cu eliceBurse de c─âl─âtorieCasa cu aburiIndiile negre. Goana dup─â meteorOcolul p─âm├óntului ├«n 80 de zileCinci s─âpt─âm├óni ├«n balonMinunatul OrinocoCastelul din Carpa┼úi. ├Änt├ómpl─âri neobi┼čnuite┼óinutul bl─ânurilor vol.1 ┼či 2C─âpitan la cincisprezece ani800 leghe pe AmazonCopiii c─âpitanului Grant vol.1 ┼či 2Testamentul unui excentricRobur cuceritorul. St─âp├ónul lumiiClovis Dardentor. Secretul lui Wilhelm StoritzAgen┼úia ThompsonHector ServadacUn ora┼č plutitor. Invazia m─âriiPilotul de pe Dun─âreSatul aerian, sp─ârg─âtorii blocadeiPrichindelC├ęsar CascabelClaudius Bombarnac. K├ęraban ├«nc─âp─â┼ú├ónatul

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg