Iahtul ăsta a fost construit la Galaţi pentru un miliardar rus

Ultima actualizare:

    Nava e dotată  cu heliport  şi cu submarin
Nava e dotată cu heliport şi cu submarin

Ce bijuterie! La sfârşitul săptămânii, Şantierul Naval Damen Galaţi a lansat la apă o nouă navă de lux. Vasul are 76,9 metri lungime, un deplasament de 2.500 de tone, heliport, submarin propriu şi facilităţi pentru spargerea gheţii, care-l ajută să navigheze pe toate mările lumii.

Nava are o arhitectură cu cinci punţi şi va putea primi la bord 12 oaspeţi, în şase apartamente de lux. Echipajul va număra 25 de membri, inclusiv piloţii şi corpul expediţionar care va ajuta la operarea submersibilului şi a altor echipamente. Pe puntea pupa extinsă, iahtul poate primi simultan două elicoptere, scrie adevarul.ro. Vasul ar fi fost comandat de miliardarul Oleg Tinkov (50 ani), aflat din 2012 pe lista celor mai bogaţi 100 de oameni de afaceri din Rusia, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari.

Nava va naviga tractată până în Olanda, la şantierul Damen Vlissingen, unde vor fi montate echipamentele şi mobilierul. În final, preţul ei va ajunge aproape de 100 de milioane de euro. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net