IAȘI. 7 persoane reţinute pentru trafic de droguri, tentativă de omor şi ultraj. Cum au încercat să scape de polițiști

Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT au transmis, joi, că şapte persoane, suspectate de trafic de droguri de mare risc, tentativă la omor calificat, ultraj şi conducere sub influenţa substanţelor stupefiante, au fost reţinute.

Unul dintre inculpaţi, bănuit că transporta heroină, a încercat să lovească cu maşina un poliţist. În timpul operaiunii e prindere, mai multe droguri au fost aruncate pe geamul maşinii.

”La data de de 28.07.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 7 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, tentativă la omor calificat, ultraj şi conducere sub influenţa substanţelor stupefiante. În cauză s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 28.07.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Iaşi au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a 3 persoane despre care existau date că transportă heroină în vederea distribuţiei pe raza municipiului Iaşi”, a transmis, joi, DIICOT.

Droguri aruncate pe geamul mașinii

Sursa citată a precizat că, la semnalul organelor de poliţie, unul din inculpaţi a încercat să lovească poliţistul cu autoturismul, după care a demarat în viteză.

”În urma unei scurte urmăriri şi a somării cu o armă din dotare, inculpaţii au oprit autoturismul, după ce în prealabil aruncaseră pe geam diverse cantităţi de droguri recuperate de către poliţişti”, a mai transmis DIICOT.

Ulterior, au fost efectuate 4 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Iaşi, alţi 4 suspecţi fiind conduşi pentru continuarea cercetărilor.

În cursul zilei de joi, inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și:

VIDEO Jumătate de tonă de cocaină, în cutii de banane, la un depozit de legume-fructe din Chiajna

Capul mafiei țigărilor din Arad, capturat de polițiști. Unde a fost prins traficantul Cosmin Mladin

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net