Iată ce spune corpul despre tine!

Ultima actualizare:

    Vezi ce înseamnă dacă ești brunetă!
Vezi ce înseamnă dacă ești brunetă!

Suntem ca o carte deschisă, spun cercetătorii de la Universitatea Nottingham Trent, din Marea Britanie! Potrivit acestora, diverse părți ale corpului nostru „vorbesc” despre nivelul nostru de inteligență, despre personalitate sau despre starea de sănătate.

Dacă ești blondă se pare că ești bună în pat, dacă ai sâni mari ai avea un nivel de inteligență ridicat sau dacă ai degete lungi înseamnă că ai un apetit sexual ridicat. Vezi din ce categorie faci și tu parte!

Femeile cu degete lungi sunt aventuriere

Testosteronul este hormonul care stă la baza apetitului sexual al femeii. Totodată, testosteronul joacă un rol important în dezvoltarea degetelor în perioada în care fătul se află în burtica mamei, spun cercetătorii.

Așadar, potrivit specialiștilor citați de dailymail.co.uk, femeile care au un inelar lung ar avea un comportament „masculin”, cu inclinație spre aventură.

Dar asta nu e tot. Testosteronul este cel care ajută la dezvoltarea simțului orientării în spațiu, ceea ce înseamnă că femeile care au un inelar lung au acest simț mai dezvoltat decât altele.

Blondele sunt mai bune în pat, dar brunetele câștigă mai mult

Femeile care își vopsesc părul blond se simt mai încrezătoare, au mai puține inhibiții, dar și un apetit sexual mai crescut, spun psihologii de la Universitatea Nottingham Trent.

Pe de altă parte, studiul arată că brunetele rezistă mai mult într-o relație de iubire și, pe deasupra, câștigă și mai bine decât blondele.

Psihologul american Catherine Salmon, care a studiat legătura între culoarea părului și comportament, a declarat pentru publicația „The Sun”: „Femeile care își vopsesc părul blond se obișnuiesc rapid cu privilegiile, mai exact, cu atenția acordată de către bărbați. Sunt mai încrezătoare în abilitățile lor, deși, poate, rezultatele obținute nu susțin această încredere în sine. Pe de altă parte, brunetele, raportându-se la propriile „puteri”, au tendința de a munci mai mult și nu se așteaptă la „tratamente” speciale.

Roșcatele urăsc dentiștii

Specialiștii spun că femeile roșcate urăsc să meargă la dentist. Și asta, pentru că sunt mult mai sensibile la durere decât blondele și brunetele. De pildă, studiile arată că roșcatele au o rezistență mai mare la anestezie, necesitând cu 20% mai multă substanță anestezică pentru a nu simți durere. Se pare că această sensibilitate crescută la durere este dată de aceeași genă care dă și părul roșcat.

Sânii mari arată un IQ ridicat

Femeile cu sâni mari obțin cu 10 puncte mai mult la testele care arată nivelul IQ-ului decât celelalte femei, spun cercetătorii. Se pare că hormonul care stă la baza sânilor mari este același cu cel care dă nivelul inteligenței.

Femeile cu picioare lungi, ferite de diabet

Cu fiecare 4,3 centimetri în plus la lungimea picioarelor scade riscul de a face diabet cu 19%, potrivit cercetătorilor de la Universitatea Bristol, care se bazează pe faptul că, în general, copiii cu picioare lungi mănâncă mai sănătos.

Buze cărnoase, relații lungi

Femeile cu buze cărnoase au cu 57% mai multe șanse față de celelalte femei să aibă relații de dragoste lungi. De asemenea, buzele cărnoase „emană” tinerețe, dacă ținem cont de faptul că, pe măsură ce trec anii, buzele se subțiază, deoarece pierd colagen.

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net