Iată cum va fi vremea până la Revelion!

Mâiercuri, ceaţa asociată cu burniţă sau fulguială va predomina în zonele joase, dar va persista mai ales în regiunile vestice şi sudice. În unele zone vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 8 grade Celsius, iar cele minime între -9 şi 1 grad, uşor mai ridicate pe litoral. În Capitală, cerul va fi temporar noros, iar dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -4 -2 grade.

Spre sfârşitul săptămânii, vremea va fi închisă în Capitală, cu ceaţă dimineaţa şi 0 grade în termometre, cu şanse reduse de soare, dar şi aşa se aduna 6 grade în termometre până la amiază. În ţară, vremea va fi predominant închisă. Ceaţa va persista mai ales dimineaţa din zonele de şes. Temperaturile maxime pornesc de la 1-2 grade în centrul ţării şi ajung la 8 grade în sud-est la Slobozia, Constanţa şi Tulcea.

Cei care aleg să meargă la munte vor avea parte de vreme în general frumoasă, dar mai rece decât anterior, cu cer variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea şi dimineaţa, pe vãăi şi în depresiuni se va forma ceaţa.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
militar mort focsani jpg
Colegiul Tehnic Mediensis din Mediaș Sibiu Foto Adevărul jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg