Iată cum va fi vremea până la Revelion!

Ultima actualizare:

Mâiercuri, ceaţa asociată cu burniţă sau fulguială va predomina în zonele joase, dar va persista mai ales în regiunile vestice şi sudice. În unele zone vor fi condiţii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 8 grade Celsius, iar cele minime între -9 şi 1 grad, uşor mai ridicate pe litoral. În Capitală, cerul va fi temporar noros, iar dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -4 -2 grade.

Spre sfârşitul săptămânii, vremea va fi închisă în Capitală, cu ceaţă dimineaţa şi 0 grade în termometre, cu şanse reduse de soare, dar şi aşa se aduna 6 grade în termometre până la amiază. În ţară, vremea va fi predominant închisă. Ceaţa va persista mai ales dimineaţa din zonele de şes. Temperaturile maxime pornesc de la 1-2 grade în centrul ţării şi ajung la 8 grade în sud-est la Slobozia, Constanţa şi Tulcea.

Cei care aleg să meargă la munte vor avea parte de vreme în general frumoasă, dar mai rece decât anterior, cu cer variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Noaptea şi dimineaţa, pe vãăi şi în depresiuni se va forma ceaţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net