Iată cum verifici dacă ai bonul câştigător!

13 martie 2015
image
S-a lansat aplicaţia pentru Loteria bonurilor fiscaleFoto: Sever Gheorghe

Românii care vor să afle rapid şi simplu dacă au câştigat la Loteria bonurilor fiscale au de câteva zile la dispoziţie o aplicaţie, prin care sunt anuntaţi dacă se numără printre norocoşi.

 Aplicaţia lansată de avocat.net şi serviciul de facturare Facturis este gratuită şi foarte uşor de folosit. Utilizatorii nu trebuie decât să înregistreze în sistem suma şi data înscrise pe bonul fiscal.

Aşadar, pentru a participa la concursul organizat de Ministerul Finanţelor nu uita să ceri bonul fiscal de fiecare dată când mergi la cumpărături.

Apoi introdu datele de pe bon în aplicaţie (suma înscrisă pe bonul fiscal, precum şi data şi judeţul în care acesta a fost emis), iar după extragere aceasta te va anunţa dacă ai câştigat. Pentru a utiliza aplicaţia, utilizatorii trebuie să se înregistreze cu datele de autentificare pe care le folosesc pe platforma AvocatNet.ro.

Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale va fi una ocazională şi se va desfăşura a doua zi de Paşte, în 13 aprilie 2015, cu un fond de premiere de 1 milion de lei. Prima extragere lunară pentru anul în curs este prevăzută pentru luna iulie.

Click! spune

Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, pentru acordarea de premii în bani, persoanelor fizice rezidente şi nerezidente în Romania, care deţin bonuri fiscale ce atesta cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.

Extragerile vor fi  de două tipuri: ocazionale, de Paşte sau de Crăciun, şi lunare.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png