Iată robotul care îţi dă bani pe aparatele vechi

simeon stalpnicul png

Aveţi un laptop, un fier de călcat sau un televizor vechi sau stricat? Un robot „reciclator” instalat în premieră naţională la un supermarket bucureştean vă cumpără electrocasnicele vechi sau stricate şi vă dă un bon cu care puteţi face cumpărături.

Aparatul pentru colectarea deşeurilor electrice şi electrocasnice (DEEE-uri) amplasat ieri la magazinul Cora Pantelimon este mană cerească pentru amatorii de chilipiruri. Deşi nu puteţi negocia cu el, preţurile pe care le oferă în schimbul produselor nu sunt de ici de colo. În funcţie de tipul mărfii „robotul" oferă 0, 8 lei pe kg pentru un frigider, 0, 6 lei pe kg pentru un fier de călcat şi 10 lei pe kg pentru un telefon mobil.

Pasul 2- Cu ajutorul unui angajat al magazinului vei introduce codul aferent produsului

simeon stalpnicul png

Pasul 3- Selectezi pe ecran tipul de aparat

simeon stalpnicul png

„Este o invenţie sută la sută românească şi care va fi introdusă în următoarele 30 de zile în toate unităţile lanţului Cora.

"Reciclatorul" este un sistem inteligent care conţine: o platforma de cântărire, un scaner, o tableta de preluare a semnăturii, imprimanta pentru emiterea voucher-ului, imprimanta pentru emiterea etichetei pentru deşeu, pentru recunoaşterea magazinului, un monitor cu sistem touch, o tastatura şi un mouse", ne-a explicat Constantin Damov directorul firmei Green Group care a realizat „robotul".

Pasul 4- Aparatul eliberează o chitanţă şi două autocolante

simeon stalpnicul png

Pasul 5- Un autocolant se lipeşte pe produs şi unul pe chitanţa pe care o vei folosi în magazin

simeon stalpnicul png

Mă apuc să strâng toate rebuturile de la vecini şi prieteni şi vin aici să fac bani cu robotul reciclator. Şi eu care am aruncat mereu electrocasnicele. Dai un gunoi şi iei un voucher de cumpărături! Cum să nu fie bine", îşi face încântat calcule Vasile Mardare. Pentru cei care vor să găsească aparatul, acesta este montat într-o zonă specială a supermarketului, denumită „Cora Verde" alături de un aparat de reciclat PET-uri. Acesta din urmă, montat în noiembrie 2012, oferă pentru un deşeu de plastic 0,05 lei iar pentru o doză de aluminiu 0,03 lei.

simeon stalpnicul png
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
irina tanase si liviu dragnea
Fosa septică din Alunu - Vâlcea în care a murit un elev în 2014 Foto Adevărul
Accidentul preotului Dobra FOTO Poliția Română jpg
image
image
image
image
cub regina elisabeta doliu (1) png
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg
icoana maicii domnului din manastirea sfantul teodor 9 jpg
testare COVID