Idei pentru timpul liber

Peste 2.000 de dansatori din 20 de ţări vin la Dancemasters

Peste 2.000 de dansatori din 20 de ţări vin la Dancemasters

Cea mai mare competiţie internaţională de dans sportiv din ţară, Dancemasters, este la a 13-a ediţie şi are loc weekendul viitor, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Timp de 3 zile (vineri-duminică), de dimineaţa până seara vor dansa şi se vor întrece în concurs peste 2.000 de dansatori de toate vârstele, din 20 de ţări, în faţa a 50 de arbitri din toată lumea. Biletul costă 30 sau 50 de lei vineri, 50, 75 sau 150 sâmbătă şi duminică.

Artişti moldoveni fac show la Circul Globus

Cele mai frumoase, talentate, premiate şi renumite interprete din Republica Moldova vor fi protagonistele unui spectacol de divertisment unic ce va da startul unei serii de evenimente cu titlul “Varieté de 7 Stele». Joi, 31 martie, ora 19.00, la Circ&Variete Globus, va avea loc un spectacol incendiar de muzică şi dans cu Natalia Barbu, Natalia Gordienko, Alexandra Shine, Dianna Rotaru, o celebră trupă de dans din Chişinău şi mulţi alţii. Astfel,  organizatorii vor continua să promoveze în România pe cei mai importanţi artişti din Republica Moldova. “Prin acest prin spectacol dorim să dezvoltăm o punte de legătură între cele două ţări care vorbesc aceeaşi limbă şi mai ales să îi aducem mai aproape pe reprezentanţii comunităţilor de moldoveni din Bucureşti şi nu numai”, spun organizatorii. Biletele costă 50, 80 sau 100 de lei.

Muzica ABBA se aude la Bucureşti

Cea mai bună trupă tribut ABBA a Italiei vine la Bucureşti miercuri, 30 martie, pentru un spectacol de neuitat care va avea loc la Berăria H, începând cu ora 22.30. Piese celebre ale trupei ABBA, cu care mulţi dintre noi am crescut, vor răsuna până târziu în noapte. Biletele costă 20 sau 30 de lei, în funcţie de poziţia faţă de scenă.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png