Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Escape Room mobil Game of Thrones, în premieră la mall. Primul Escape Room mobil Game of Thrones, realizat de HBO, e disponibil în premieră în Europa, la Mega Mall, în perioada 9-29 octombrie.

Jocul dă şansa participanţilor să intre în pielea personajelor favorite şi să devină membri ai Rondului de Noapte, nevoiţi să găsească o cale de a deschide poarta Castelului Negru. La jocul care va dura maximum 45 de minute pot participa grupuri de până la 6 persoane. Escape Room-ul are o suprafaţă de 40 mp şi e amplasat la nivelul unu al mall-ului bucureştean. Pentru a putea participa, clienţii trebuie să cumpere produse în valoare de minim 200 de lei, în perioada 06 - 28 octombrie, apoi să meargă cu bonurile din aceeaşi zi la Info Desk, de unde pot alege ziua şi ora la care vor să participe alături de maximum 5 prieteni.

Concert caritabil pentru oamenii străzii

simeon stalpnicul png

În preajma Zilei Internaţionale pentru Eradicarea Sărăciei (17 octom­brie), Samusocial din România orgnizează în Bucureşti două evenimente publice pentru a creşte nivelul de informare cu privire la situaţia persoanelor adulte fără adăpost. Astfel, miercuri, 18 octombrie, de la ora 21.00, la Control Club din Bucureşti va avea loc un concert caritabil cu The Pixels, Trees Orchestra şi Dimitri’s Bats. Preţul unui bilet este de 25 de lei, iar banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor salva vieţi în iarna care vine, perioadă în care persoanele fără adăpost au cea mai mare nevoie de sprijin.

Începe Festivalul Teatrelor de Păpuşi, la Cluj-Napoca.

simeon stalpnicul png

Luni, 16 octombrie, de la ora 9.30, la Sala Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca are loc deschiderea celei de-a 16-a ediţii a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck”. Ediţia din acest an se va desfăşura între 16 şi 20 octombrie. Vor avea loc 21 de spectacole şi un atelier de mânuire a păpuşilor. Reprezentaţiile vor avea loc pe scenele unor instituţii precum Opera Naţională Română, Casa de Cultură a Studenţilor, Opera Maghiară de Stat, Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, teatrul independent ZUG.Zone sau Teatrul de Păpuşi „Puck”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net