Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:

    Aurelian  Temişan
Aurelian Temişan

Patru bărbaţi fatali vă dau întâlnire la teatru. Aurelian Temişan, alături de invitaţii săi – Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă, aceşti bărbaţi frumoşi ai muzicii româneşti, invită toate doamnele şi domnişoarele luni, 20 martie, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, la un spectacol dedicat femeii.

Patru bărbaţi fatali vă dau întâlnire la teatru. Aurelian Temişan, alături de invitaţii săi – Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă, aceşti bărbaţi frumoşi ai muzicii româneşti, invită toate doamnele şi domnişoarele luni, 20 martie, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, la un spectacol dedicat femeii. „Va fi un concert unic atât audio, cât şi vizual, un concert dorit de orice artist, un unplugged care uneşte mesajul cu sunetul şi contopeşte spectatorii în acelaşi film cu scena. Va fi un concert cald şi prietenos, care transmite un mesaj de dragoste”, explică Aurelian Temişan.

Gaşca Zurli e în turneu naţional

simeon stalpnicul png

La începutul acestei luni, Gaşca Zurli a plecat în cel mai mare turneu din istoria trupei cu un spectacol unic în care sunetul şi luminile sunt la nivelul show-urilor internaţionale. Spectacolul „Zece Zurli” este unul aniversar, care marchează împlinirea a 10 ani de Zurli în România. În această seară vor fi la Baia Mare (ora 18.00), mâine la Bistriţa (ora 17.00), marţi la Târgu Mureş, miercuri la Braşov, sâmbătă la Bacău şi duminică la Iaşi. Urmează Chişinău, Constanţa, Galaţi, Ploieşti, Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. Biletele au preţuri cuprinse între 30 şi 150 de lei. Mai multe detalii despre locaţii şi ore găsiţi pe zurli.ro.

Află de la teatru cum poţi scăpa de prieteni

Trei dintre cei mai buni actori de teatru şi film ai momentului, Mihai Călin, Gheorghe Ifrim şi Ecaterina Ladin, se întâlnesc în această primăvară pe scenă în comedia „Cina de adio”, un spectacol care provoacă publicului nu doar hohote de râs, ci şi reflecţii pe tema prieteniei. Afli aici despre metoda la modă de a scăpa de prietenii cu care nu vrei să mai vorbeşti: „Alegi o seară de răsfăţ când îi inviţi şi îi copleşeşti cu daruri, mâncăruri fine, vinuri vechi, le răscolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nicio remuşcare că nu le mai răspunzi vreodată la telefon”. Spectacolul se joacă sâmbătă, 18 martie, la Grand Cinema & More din Băneasa, de la ora 20.00.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net