Idei pentru timpul liber. Ce să faceți de Revelion 2019

Ultima actualizare:

Cine cântă în Piaţa Constituţiei de Revelion. Anul acesta, Primăria Capitalei organizează petrecerea de Revelion 2019 în Piaţa Constituţiei. Numit „Revelionul Centenar”, show-ul va începe la ora 19.30, iar pe scenă vor urca: Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea şi Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori. Artiştilor români li se adaugă un invitat special, DJ-ul internaţional Andre Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB, care va mixa live. La final, spectatorii vor avea parte de un superb foc de artificii.

Carla’s Dreams face show la Berărie

Vineri, 4 ianuarie, Carla’s Dreams vă invită la primul show din 2019 la Berăria H. Vă aşteaptă un mega concert cu toate piesele cunoscute, precum “#eroina”, “P.O.H.U.I”, “Imperfect”,”Până la sânge”, “Te Rog”. Spectacolul începe la ora 23.15, iar biletele costă 65,95 sau 130 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.Concerte de Anul Nou cu muzică simfonică

Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice Bucureşti, Concertul Tradiţional de Anul Nou, are loc în seara aceasta, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti. Veţi avea ocazia să ascultaţi cele mai frumoase valsuri, alături de multe alte surprize muzicale în prima parte a spectacolului şi, în premieră, experienţa “Electronic Symphony” în partea a doua. Biletele au preţuri cuprinse între 60 şi 250 de lei. La Sibiu, concertul de Anul Nou are loc mâine seară şi poimâine seară, de la ora 18.00, la Sala Thalia. Nume mari ale scenei din România, dar şi din Marea Britanie, vor crea o seară de poveste a cărei temă va fi “Poveşti şi dans”. Invitaţi vor fi Analia Selis, violoncelistul Răzvan Suma şi Ciprina Dancu (clarinet). Biletele costă 60 sau 90 de lei.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net