Idei pentru timpul liber. Navi îşi cântă piesele de pe noul album

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Joi, 8 iunie, la Copper’s Pub din Bucureşti, Navi va prezenta publicului, în premieră, piese de pe albumul ei de debut, „Songbird”. Muzica şi versurile sunt compuse integral de ea, în colaborare cu producătorul Marian Nica (NMC), şi transmit un amalgam de emoţii puternice, contradictorii uneori, inspirate din experienţa de viaţă a artistei.

 „Am ales să îmi intitulez albumul „Songbird” deoarece aşa îmi spuneau, când eram mică, oamenii dragi mie, pentru că sunt foarte pasionată de păsări şi de ideea de zbor în sine. Am lucrat la album aproape doi ani, ne-am dat timp să-l facem exact aşa cum ne-am dorit, fără constrângeri, am lăsat muzica să se nască natural şi să capete consistenţă”, explică Navi. Show-ul de joi începe la ora 20.00 şi va conţine proiecţii video, muzică plină de emoţie şi un moment acustic inedit. Biletul la concert costă 30 de lei, preţ în care invitaţii vor primi albumul în format digital.

Muzică şi poezie de dragoste la Teatrul Naţional

Actriţa Daniela Nane şi pianista Ioana Maria Lupaşcu sunt protagonistele unui nou spectacol de poezie şi muzică, numit „Pianul cu poeme”, un recital pus în scenă cu succes şi reprezentat de zeci de ori în ţară şi în străinătate. Pianul conduce publicul pe note muzicale semnate de mari compozitori, cum ar fi Rachmaninov, Chopin, Piazzolla sau încântă cu prelucrări folclorice inedite. Recitalul ridică energia piesă după piesă, fiind compus din momente impetuoase şi impresionante prin sensibilitate sau forţă. Spectacolul are loc mâine, de la ora 20.00, pe scena Sălii Media a  Teatrului Naţional Bucureşti.

simeon stalpnicul png

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

A 24-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu are loc în perioada 9-18 iunie şi aduce pe scene mii de participanţi din peste 70 de ţări. Străzi, pieţe, catedrale, biserici, parcuri, cetăţi, hale şi săli de teatru vor fi pline până la refuz cu oaspeţi veniţi din toate colţurile lumii pentru a se bucura de această sărbătoare. Organizatorii pun în vânzare peste 20.000 de bilete şi organizează, de asemenea, o serie importantă de evenimente la care publicul are acces gratuit, în limita locurilor disponibile.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net