Ieşi din tipare! Petrece Revelionul 2019 altfel!
Încă mai sunt români care deşi ar vrea să fie în mijlocul unei petreceri fabuloase în noaptea de Revelion nu au făcut nimic în acest sens. Pentru întârziaţi există oferte şi pe ultima sută de metri. Aşadar dacă nu aşteptaţi o vacanţă last minute într-una din capitalele europene sau într-un loc exotic, puteţi să vă bucuraţi de focul de artificii la malul mării, la una dintre fermele de lângă Bucureşti sau în stil mare la unul dintre palatele din capitală, care organizează petreceri în noaptea dintre ani.
Sălile de evenimente, cluburile şi restaurantele abundă în oferte pentru cei care rămân în oraşe de Revelion. Şi pentru nehotărâţi sau pretenţioşi există câteva variante care să le satisfacă dorinţele, dar mai ales să-i provoace să iasă din tipare. Aşadar, totul depinde de gusturi. Click! îţi vine în ajutor cu doar trei idei de cum ai putea petrece altfel Revelionul 2019.
Revelion 2019 la fermă
Dacă îţi plac bucatele tradiţionale şi muzica de taraf atunci Taverna Gruiu, aflată la 20 de kilometri de Bucureşti, poate să fie locul potrivit. Aici, bucătarii au pregătit un meniu atent selecţionat, preparatele fiind sută la sută naturale. Adepţii mâncărurilor bio se vor încadra perfect în peisaj, căci au la dispoziţie aperitiv şi fel principal ca la mama acasă.
Chiftele de peşte, pastramă de oaie, piftie, ouă umplute, salată de vinete şi zacuscă, dar şi purceluşi la tavă, iezi la cuptor sau berbecuţi la proţap vor face invitaţii să nu mai ştie ce să aleagă din farfurii. Pentru iubitorii preparatele din vânat, bucătarii pregătesc ceafă şi coaste de mistreţ. Acestor preparate le vor ţine companie vinuri alese, băuturi răcoritoare sau spirtoase. Costul pachetului este de 150 de euro de persoană.
Revelion 2019 la malul mării
Când toată lumea e la munte, ce ai zice să dai o fugă la mare? Sărbătoreşte un Revelion atipic, alegând litoralul ca destinaţie. Noaptea dintre ani se poate transforma într-una cu adevărat specială dacă vei ciocni o cupă de şampanie şi vei admira artificiile la malul mării. La Restaurantul pescăresc Poarta Apelor din Eforie Sud nu doar cei ce iubesc preparatele din mare vor vrea să petreacă, ci şi cei care de obicei preferă sarmalele şi friptura pe masa de săbătoare.
Aici meniul cuprinde printre altele la aperitiv ceatal marinat, icre de stiucă, tartină de somon fume, felul principal are o porţie sănătoasă de peşte cu mămăligă, dar şi ruladă de curcan şi sarmale în foi de varză cu smântână. Seara se încheie cu tort şi şampanie. Preţul pachetului este de 200 de lei de persoană.
Revelion 2019 la palat
Dacă nici una din variantele de mai sus nu se potriveşte cu stilul dumeavoastră, atunci o petrecere la palat cu muzică live şi bufet suedez poate vă încântă mai tare. Aperitive cu brânzeturi fine asortate cu struguri şi nuci, prosciutto crudo cu pepene galben, seleţie de salate, aperitive calde, trei feluri principale cu carne de pui, porc şi vită, specialităţi de pâine şi un candy-bar variat poate fi soluţia salvatoare.
Palatul Ghica Tei are deja o tradiţie în organizarea petrecerilor de Revelion cu prinţi şi prinţese, aşadar dacă vreţi o atmosferă de basm puteţi să luaţi în calcul oferta lor. Pachetul costă 490 de euro de persoană.
Citeşte şi:
Bălanca face 17.500 de euro din cântări, în noaptea de Revelion!