Îl găseşti pe afaceristul dispărut? Primeşti 5.000 de euro!

Ultima actualizare:

A fost căutat cu poliţişti, scafandri, voluntari şi chiar şi cu cel mai bun câine poliţist din ţară. Până acum, singurul indiciu descoperit de anchetatori este o pată de sânge pe un butuc situat pe malul Mureşului.

Tot acolo, câinele poliţist a lăsat să se înţeleagă că Abel Apostol ar fi ajuns în apă. Probele au fost trimise însă la laborator pentru a fi analizate.

Până la obţinerea rezultatului, Albert Apostol, fiul afaceristului dispărut, a depus o plângere penală la Parchet în vederea înregistrării cazului tatălui său ca omor cu autor necunoscut.

Între timp, familia Apostol a anunţat că oferă o recompensă de 5.000 de euro celor care vin cu indicii ce vor duce clar la găsirea omului de afaceri, viu sau mort.

Familia a ţinut să precizeze că această sumă de bani va ajunge chiar şi pe mâna unui complice în răpirea sau uciderea lui Abel, dacă acesta va fi dispus să dea informaţii care să ducă la găsirea arădeanului.

„Vrem să-l implorăm pe cel care l-a sechestrat, dacă este vorba de aşa ceva, să-l lase acasă, să ajungă la familie. S-a ajuns prea departe în acest caz. Să-l lase acasă şi noi îl lăsăm în pace", a declarat unul dintre membrii familiei. Abel Apostol deţine de 15 ani baza sportivă Riviera, din Arad. Valoarea ansamblului este de câteva milioane de euro.

Cei care deţin infor­maţii ce pot duce la descoperirea lui Abel Apostol pot suna la numărul de telefon 0743.887.507

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net