Ilie Năstase, condamnat definitiv la închisoare cu amânare

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase rămâne cu pedeapsa de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarefoto: Click!
Ilie Năstase rămâne cu pedeapsa de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarefoto: Click!

Veste proastă pentru Ilie Năstase (72 de ani). Fostul mare sportiv rămâne cu pedeapsa de 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis azi, 9 iulie, menţinerea deciziei din prima instanţă, soluţia dată inițial devenind, astfel, definitivă.

Ilie Năstase a fost condamnat, în februarie, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânare, cu termen de supraveghere de 2 ani. Fostul mare tenisman a făcut apel și le-a cerut judecătorilor reducerea sentinţei de 9 luni de închisoare, precizând că regretă faptele şi că până la vârsta de 35 de ani nu a consumat alcool. Inutil însă, decizia devenind azi definitivă. „Respinge ca nefondate apelurile declarate de apelantul – inculpat NĂSTASE ILIE şi de apelantul PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SECTOR 1 BUCUREȘTI împotriva sentinței penale nr.145/27.02.2019 a Judecătoriei Sectorului 1 București. Definitivă”, se arată în minuta magistraților Curții de Apel București. Dacă pe durata termenului de supraveghere Ilie Năstase va săvârși o altă faptă penală pedeapsa devine efectivă.

Ilie Năstase a fost prins băut la volan și dus în cătuşe la poliţie

Condamnarea lui Ilie Năstase survine după ce poliţiştii rutieri au fost nevoiţi, la mijlocul anului 2018, să-i blocheze maşina din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc după un schimb de replici cu un agent. La vremea aceea, poliţiştii au declarat că fostul jucător de tenis a refuzat să sufle în aparatul etilotest, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care au fost nevoiți să-l încătușeze şi să-l ducă la sediul INML, pentru recoltarea de probe biologice, unde Năstase a făcut, totuşi, testul. Fostului jucător de tenis i-a fost întocmit astfel dosar penal privind infracţiunea de refuz de prelevare a mostrelor biologice, a fost amendat cu 1.000 de lei şi a fost lăsat să plece acasă. Ulterior, după câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou în trafic, în zona Şoselei Ştefan cel Mare, când făcea un viraj stânga peste linia continuă, cu un scuter, fără a avea dreptul de a conduce. Pentru faptul că a trecut peste linia continuă, fostul jucător de tenis a fost amendat cu încă 1.305 lei şi 6 puncte de penalizare.

Citește și:

Filmul integral cu momentul încătușării lui Ilie Năstase. S-au aruncat cuvinte grele

Ilie Năstase, recidivist la circ pe şosele! A mai condus băut şi s-a certat cu poliţiştii

Parteneri

image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net