Imagini incredibile în ziua alegerilor. O bucată imensă de stradă s-a prăbușit. Gaura a fost acoperită cu o prelată

Ultima actualizare:

În ziua în care românii își aleg conducătorii la nivel local, în Cluj o stradă s-a prăbușit. Imaginile cu strada desprinsă sunt înfiorătoare. Autoritățile au acoperit repede gaura imensă cu o prelată. Incidentul s-a petrecut pe strada Uliului din Cluj-Napoca, iar zona este păzită în acest moment. Localnicii se tem că situația ar putea devebi dramatică dacă autoritățile nu s egrăbesc să intervină.  

Martorii au filmat momentul în care strada se prăbușește

O stardă din Cluj_napoca s-a prăbușit. Foto: Stiri de Cluj
O stardă din Cluj_napoca s-a prăbușit. Foto: Stiri de Cluj

Imagini incredibile au apărut astăzi cu o bucată de asfalt care s-a desprins în zona Uliului din Cluj-Napoca, transmite Știri de Cluj. O bucată uriașă din strada Uliului s-a prăbușit duminică, 9 iunie, și a creat panică printre locuitori.

Câțiva martori au filmat imaginile dramatice care au intrta în posesia jurnaliștilor din Cluj. Înregistrările arată momentul dramatic în care o bucată din carosabil se desprinde. Apare o crăpătură uriașă și o diferența de nivel, care te duce cu gândul la imaginile apocaliptice din filmele SF în urma unor mari cutremure.

În imagini este surprins exact momentul în care asfaltul se crapă și se rupe subit, lăsând în urmă o gaură mare. Situația în zonă este foarte gravă, iar oamneii spun că dacă autoritățile nu intervin cât mai repede, ar putea deveni dramatică.

„Este terifiant”

Locuitorii au putut observa cum o parte de strada Uliului se desprinde de restul străzii.Potrivit Știri de Cluj, dacă autoritățile nu iau măsuri rapide, situația ar putea produce probleme.„Este terifiant să vezi așa ceva în fața casei tale. Sperăm că autoritățile vor lua măsuri rapide pentru a repara strada” a spus un localnic.

„Este terifiant să vezi așa ceva în fața casei tale. Sperăm că autoritățile vor lua măsuri rapide pentru a repara strada” a declarat un localnic.

Localnicii spun că de ani de zile se știe că dealul „fuge”, iar oamenii se plâng că nu s-a făcut nimic pentru consolidarea drumului. Astfel casele lor sunt în pericol, iar circulația în zonă prezintă un mare risc. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net