Imagini șocante. Cezar Avrămuță, "omul cu tricolorul", s-a urcat pe macaraua de la Romană și a amenințat ca se aruncă. A coborât după 8 ore

Ultima actualizare:

    Cezar Avrămuță, cunoscut ca "omul cu tricolorul", s-a urcat pe macaraua din Piața Romană și amenință că se aruncăfoto: Facebook
Cezar Avrămuță, cunoscut ca "omul cu tricolorul", s-a urcat pe macaraua din Piața Romană și amenință că se aruncăfoto: Facebook

Protest extrem în centrul Capitalei. Cezar Avramuță, cunoscut în România ca "Stegarul dac" sau "omul cu tricolorul", a protestat din nou. De această dată s-a urcat pe o macara aflată lângă Academia de Studii Economice din București și s-a dat jos după mai bine de opt ore.

UPDATE: În jurul orei 20:30, Cezar Avramuță s-a dat jos de pe macara. A afișat un tricou pe care scria „SRI+DNA=Poliție politică”.

Este personajul nelipsit de la protestele din Piața Universității. Toată lumea îl cunoaște ca ”omul cu tricolorul”, pentru că el asta face: strigă lozinci și flutură cu putere un streag uriaș. Duminică, 15 august, Cezar Avrămuță s-a urcat pe macaraua din centrul Capitalei în jurul orei 12.00.

La fața locului sunt prezenți pompieri, care au o saltea gonflabilă de intervenție, un echipaj SMURD și polițiști. În tot acest timp, protestatarul transmite pe Facebook și scrie postări împotriva clasei politice.

În 2015, Cezar Avrămuță a amenințat că se aruncă de pe Casa Radio

"Ne-am săturat să furați voturile 30 de ani și noi ... să tăcem complice".

"Au furat voturi în mod organizat! Unde sunt serviciile secrete? Nu s-au săturat de cât au trădat? Unde sunt conștiințele din România? Nu există? Pot ei să ne batjocorească cât vor și noi tăcem? Suntem complicii lor!"

"Cu siguranță mă vor duce iar la "9". Mi-am asumat riscul. E tot ce pot face. Cer că evaluarea mea psihică să fie filmată integral să rămână în mod obiectiv "starea mea". Nu cobor până nu mi se garantează asta. Să vedeți, cu ocazia asta, ce profesioniști avem în orice instituție din această țară".

În 2015, Cezar Avrămuță, cunoscut ca omul cu steag din Piata Universității, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia", după ce a stat șapte ore pe Casa Radio, amenințând că se sinucide.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net