Imagini uluitoare cu o bătrână jefuită în lift de un tânăr. Gestul femeii a lăsat Poliția fără grai

18 ianuarie 2022

Jaf ziua în amiaza mare într-un bloc de pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Victima e o pensionară care stă în zonă și mergea în vizită la o prietenă. A fost atacată în lift de un individ care purta mască.

image

În imaginile surprinse de camera de supraveghere și publicate de PRO TV se vede cum bărbatul intră după femeie în lift și în secunda doi îi înșfacă din mână portofelul. Aceasta se luptă cu agresorul, dar în final individul reușește să-i smulgă portofelul și fuge. Fără să stea pe gânduri, victima fuge după el pe stradă. „Am alergat după el, dar nu am reușit să îl prind. Am strigat după ajutor și în lift, și pe stradă, că am traversat Apusului, dar nimeni nu a vrut să mă ajute”, a povestit pensionara. În portofelul furat avea 250 de lei, buletinul și cardul de sănătate.

Polițiștii chemați să se ocupe de acest caz au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din exteriorul blocului. Așa au observat că tâlharul o urmărise pe femeie încă din momentul în care schimbase niște bani la un magazin din apropiere.

Un al doilea jaf, puțin mai târziu, la scara vecină

Culmea e că zece ore mai târziu, la 23.00, o altă tâlhărie a avut loc în scara vecină. De astă dată, o femeie care se întorcea acasă încărcată cu bagaje a fost abordată de un individ care sub pretextul că îi dă o mână de ajutor a agresat-o în scară şi i-a smuls poşeta, iar apoi a fugit, încercând să dispară fără urmă. Și această femeie a alergat după agresor, dar fără succes. În imaginile care au surprins acest al doilea atac apare un individ îmbrăcat diferit. A reușit să dispară cu poşeta femeii în care avea bani şi carduri bancare. Puţin mai târziu, poliţiştii i-au găsit geanta goală.

Nu se știe dacă este unul și același agresor sau sunt două persoane diferite. Cert este că polițiștii nu au deocamdată niciun suspect.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg