În ce lux trăieşte Dragoş Săvulescu în Grecia!

Ultima actualizare:

    Dragoş Săvulescu, unul dintre foştii finanţatori ai clubului Dinamo
Dragoş Săvulescu, unul dintre foştii finanţatori ai clubului Dinamo

Dragoş Săvulescu, unul dintre foştii finanţatori ai clubului Dinamo, condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia, îşi continuă viaţa în lux la Marea Egee. El locuieşte alături de iubita sa într-o vilă superbă de pe insula Mykonos din Grecia.

Omul de afaceri a fost arestat lunea trecută în Grecia, apoi pus în libertate şi plasat sub control judicar în această ţară. Astfel, el îşi continuă liniştit viaţa de lux. Pentru vila în care locuieşte, în Agios Lazaros, plăteşte o chirie de 87.500 de euro, lunar, iar presa elenă scrie că Săvulescu şi-a reînnoit contractul până la sfârşitul lunii septembrie, cu dreptul de a-l prelungi până la finalizarea procedurilor judiciare.

Vila are 8 dormitoare şi bucătar, la cerere

Aflată la 3 kilometri de centrul oraşului Mykonos, proprietatea închiriată de Săvulescu are 8 dormitoare şi 8 băi şi poate găzdui până la 15 adulţi. Decorată la standarde înalte, vila are o vedere panoramică superbă spre Marea Egee. Camerele au intrări separate şi sunt dotate cu jacuzzi. În suita de lux, fostul acţionar de la Dinamo şi iubita sa de origine albaneză au inclusiv două piscine.


    Dragoş Săvulescu şi iubita  Angela Martini sunt obişnuiţi  să trăiască pe picior mare
Dragoş Săvulescu şi iubita Angela Martini sunt obişnuiţi să trăiască pe picior mare

La cerere, pot beneficia şi de un bucătar, de gărzi de corp sau de servicii spa. Ca să poată fi închiriată, clienţii trebuie să plătească peste 28.000 de euro pentru cel puţin 7 zile, şi să depună o garanţie de 5.000 de euro, până la plecare, scrie hotnews.ro. Este paradisul în care Dragoş Săvulescu este ţinut ”prizonier”. Cu toate acestea, presa elenă scrie că iubita lui, modelul albanez Angela Martini, se află într-o stare psihică nu tocmai bună.

Dragoş Săvulescu este condamnat în România, în dosarul lui Radu Mazăre, pentru complicitate la abuz în serviciu. El a fost acuzat că a făcut parte dintr-un grup infracţional care a prejudiciat statul cu 114 milioane de euro prin retrocedarea unor plaje şi faleze din Constanţa şi Mamaia.

Şanse puţine să mai fie adus în România


    În timp ce  autorităţile române  îl aşteaptă acasă pentru  a-l încarcera, omul de  afaceri a închiriat cu  3.000 de euro pe noapte  o vilă în Mykonos
În timp ce autorităţile române îl aşteaptă acasă pentru a-l încarcera, omul de afaceri a închiriat cu 3.000 de euro pe noapte o vilă în Mykonos

Şansele ca omul de afaceri Dragoş Săvulescu să fie adus în ţară sunt aproape de zero. O spune avocatul urmăritului internaţional, conform stirileprotv.ro. De altfel, apărătorul său, unul dintre cei mai buni din Atena, a început deja să strângă documente şi vrea să convingă instanţa elenă că omul de afaceri nu se mai află sub jurisdicţie românească şi nu ar trebui extrădat în România. Se pare că el nu poate părăsi Grecia până nu va fi judecată cererea de predare, adică punerea în executare a mandatului european, cel mai probabil în luna septembrie. Ministerul Justiţiei a transmis că instanţa din Grecia poate decide predarea acestuia.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net