În Săptămâna Mare, gândurile bune devin fapte! „N-au văzut în viața lor atâtea jucării!”

Cutii încărcate cu jucării, hai­ne, cărţi de poveşti şi multe, foarte multe gânduri bune şi dorinţe le-au fost împărţite zilele trecute copilaşilor din parohia Bobeşti, Ilfov, care nu visau să primească ceva de Sfintele Paşti.

Părintele paroh  Mihai Miron  a împărțit daruri  copiilor din  comuna Bobești
Părintele paroh Mihai Miron a împărțit daruri copiilor din comuna Bobești

Dacă pentru cei mai mulţi copii, în mod firesc, Iepuraşul este cel care le aduce daruri, nu uităm că o jucărie de pluş sau o carte sunt imposibil de imaginat pentru familiile împovărate de griji materiale.

Părintele paroh  Mihai Miron a primit darurile pentru copii de la Consiliul Județean Ilfov
Părintele paroh Mihai Miron a primit darurile pentru copii de la Consiliul Județean Ilfov

În Săptămâna Mare, părintele paroh Mihai Miron din satul Bobeşti a deschis uşile bisericii, pentru a primi ajutoarele trimise de Consiliul Judeţean Ilfov şi a dat o lecţie pe care o vom purta în sufletele noastre: a reuşit să cultive dragostea şi ataşamentul localnicilor faţă de biserică şi să răspândească bunătatea în comunitatea pe care o păstoreşte în biserica "Sfânta Treime”.

Micuţii, cu Maria şi Cerasela în frunte, şi-au ales păpuşi, maşinuţe şi haine pentru frăţiorii mai mici de acasă. Toate lucrurile primite, au fost împărţit celor din sat de părintele Mihai Miron.

Campania nu este la prima faptă bună!

Campania ,,Gândurile bune devin fapte” a adus mici bucurii pacienților și personalului medical al Spitalului de Psihiatrie „Eftimie Diamandescu” (Bălăceanca), în luna martie. De 1 și 8 martie, doamnele și domnișoarele angajate în acest spital, fie că fac parte din corpul medical sau din cel administrativ, au primit toată dragostea din partea administrației județene. Ele au misiunea să ofere pacienților  cea mai bună îngrijire și, indiferent de tulburările ori de afecțiunile psihice de care aceștia suferă, nu uită nicio secundă că sunt oameni. Tot cu ajutorul personalului spitalului, angajații Consiliului Județean Ilfov au aflat că cei internați preferă să citească mult, astfel că au adunat și le-au dus în dar cărți.

„Credem că cele mai frumoase mărțișoare sunt gândurile bune și cele mai prețioase cadouri sunt gesturile făcute din suflet. Să aveți o primăvară senină și nu uitați să aduceți zâmbete pe chipurile celor din jur!”, a transmis președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net