Încă o cacealma? Diaconescu, la un pas să semneze preluarea combinatului Oltchim

Ultima actualizare:

    Dan Diaconescu
Dan Diaconescu

Dan Diaconescu mai are două zile la dispoziţie să aducă banii pentru acţiunile Oltchim.

Vineri, patronul OTV ne-a ţinut pe jar: s-a trezit târziu, a colindat bănci, a vorbit continuu la telefon, fără să dea declaraţii.

Atât ştie, atât face. Adică spectacol la televizor. Patronul OTV s-a jucat cu autorităţile toată săptămâna: a plecat din ţară trei zile, a fost primit la ambasada SUA, a mers din bancă în bancă.

La ora 18.00, Dan Diaconescu  a venit la Ministerul Economiei,  unde îl aştepta contractul  Oltchim, gata pentru a fi semnat
La ora 18.00, Dan Diaconescu a venit la Ministerul Economiei, unde îl aştepta contractul Oltchim, gata pentru a fi semnat

În cele din urmă, vineri, după ce a ieşit din a doua bancă vizitată, a arătat o hârtie, despre care spunea că este dovada că cei 46 de milioane de euro pe care trebuie să îi plătească există.

„Banii au existat încă înainte de licitaţie, există şi acum şi vor fi în permanenţă la dispoziţia guvernanţilor", a spus boss-ul OTV.

În timp ce Dan Diaconescu se juca cu nervii muncitorilor de la Oltchim, avocaţii săi au negociat contractul de cumpărare -vânzare, paragraf cu paragraf.

Vineri, la ora 15.00, Daniel Fenechiu, avocatul patronului OTV, a declarat că în proporţie de 80% contractul este acceptabil şi că au mai rămas câteva chestiuni de rezolvat.

Diaconescu s-a prezentat personal la Ministerul Economiei, iar la ora 21.00 a plecat făra ca negocierile să se finalizeze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net