Incendiu grav la Târgu Jiu. 30 de persoane evacuate

Ultima actualizare:

Locatarii unui bloc din Târgu Jiu, imobil aflat vizavi de Tribunalul Gorj şi Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, au avut parte, sâmbătă-noapte, de clipe de coşmar. Acoperişul imobilului a fost cuprins de flăcări.

Oamenii care locuiau la etajele superioare, dar şi restul, au fost evacuaţi de pompieri. Câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică.

„La faţa locului s-au deplasat din partea Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi autoplatformă de lucru la înălţime. Având în vedere amploarea incendiului, au mai fost chemate autospeciale de la Bumbeşti-Jiu şi Motru. Au fost evacuaţi toţi locatarii de pe cele două scări, în jur de 30 de persoane. Incendiul se manifesta la acoperiş, s-a intervenit în cel mai scurt timp, a fost localizat şi în aproximativ o oră a fost lichidat. Cauza este în curs de stabilire”, a transmis Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Locatarii cred că de vină sunt muncitorii care au efectuat lucrări la acoperiş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net