Incendiu ├«n cartierul Chitila din Bucure╚Öti. Dou─â case au ars, iar locuitorii unui bloc au fost evacua╚Ťi

4 august 2020
image
Dou─â case din Chitila au ars ├«n urma unui incendiu izbucnit mar╚Ťi diminea╚Ť─â, 4 august

├Än diminea╚Ťa zilei de mar╚Ťi, 4 august, un incendiu a izbucnit ├«n cartierul Chitila din Capital─â. Dou─â case au ars, iar cei doi 22 de locuitori ai unui bloc din vecin─âtate au fost evacua╚Ťi de urgen╚Ť─â.

ÔÇŁ├Än aceast─â diminea┼ú─â am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuin┼ú─â P+1+M din ┼×oseaua Chitilei, sector 1.  Primele for┼úe ajunse la caz au comunicat c─â incendiul a afectat ├«n mare propor┼úie aceast─â cl─âdire ┼či s-a extins la o alt─â locuin┼ú─â P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga ┼či la un bloc de tip P+3. Au fost luate m─âsuri pentru evacuarea imediat─â a locatarilor din bloc, 22  de persoane, din care 9 au fost evaluate medical, f─âr─â a avea probleme deosebiteÔÇŁ, a anun╚Ťat ISU Bucure┼čti - Ilfov. 

Un factor care a favorizat extinderea rapid─â este reprezentat de faptul c─â aceste locuin┼úe ┼či anexele acestora sunt lipite ├«ntre ele.  La interven┼úie au fost utilizate 14 autospeciale de stingere, 2 ambulan┼úe SMURD, o ma┼čin─â de descarcerare, dou─â autosc─âri. 

Suprafa╚Ťa total─â afectat─â de fl─âc─âri este de 400 metri p─âtra╚Ťi.

1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
pepe si yasemine ody
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022