Incendiu într-un tren cu 200 de călători în Prahova. Focul a izbucnit într-unul dintre vagoane

15 august 2020
mczoptq0mczoyxnoptgzntljzmjjy2nkmwiwnwixotgwzmq5y2m5mwe4ntgx thumb  jpeg
Un tren de c─âl─âtori a luat foc s├ómb─ât─â dup─â-amiaz─â, ├«n jude╚Ťul Prahova, ├«ntre Posada ╚Öi SinaiaFoto: Digi 24

Un tren de c─âl─âtori care circula pe ruta Bucure╚Öti Nord - Bra╚Öov a luat foc, s├ómb─ât─â, 145 august, ├«ntre localit─â╚Ťile prahovene Posada ╚Öi Sinaia. Acesta avea la bord 200 de persoane.

Incendiul s-a declan╚Öat ├«n urma unui scurt circuit la un vagon, iar cei 200 de c─âl─âtori au fost evacua╚Ťi de urgen╚Ť─â. Din fericire nimeni nu a fost r─ânit, ├«ns─â o femeie a suferit un atac de panic─â, fiind asistat─â medical.

ISU Prahova a trimis la locul evenimentului dou─â echipaje de stingere ╚Öi dou─â ambulan╚Ťe. Echipajele de pompieri, care au fost nevoite s─â mearg─â pe jos, au p─âstrat leg─âtura permanent cu mecanicul de tren. ├Än scurt timp de la sosirea pompierilor la fa╚Ťa locului, incendiul a fost lichidat, iar c─âl─âtorii au fost prelua╚Ťi de o alt─â garnitur─â pentru a-╚Öi continua traseul p├ón─â la destina╚Ťie.

Incendiul a izbucnit ├«n timp ce trenul R 16033, de pe ruta Bucure╚Öti Nord - Bra╚Öov, se afla ├«ntre ├«ntre Posada ╚Öi Sinaia.

Sursa degaj─ârilor mari de fum a fost un scurt circuit la un vagon. Circa 200 pasageri au fost cobor├ó╚Ťi din tren ╚Öi mai multe echipaje de la ISU Prahova au intervenit la fa╚Ťa locului, cu dou─â ma╚Öini de stingere ╚Öi un echipaj de prim-ajutor.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg